Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du en person som brinner för kvalitét, produktutveckling och innovation? Vill du arbeta i en internationell miljö och trivs med många kontaktytor? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Facil specialiserar sig på fästelement för mobilitetsindustrin, oavsett om det gäller personbilar, lastbilar, bussar, tåg eller anläggningsfordon. Facil var först med fullservicekonceptet för fästteknik; deras tjänster sträcker sig från den tidiga koncept- och designfasen genom produktens hela livscykel, vilket gör att de kan minimera komplexiteten och kostnaderna i hela värdekedjan för fästelement och C-artiklar. Facil letar nu efter passionerade, begåvade människor som vill bli en del av deras Global Facil-familj!

I rollen som Kvalitetsingenjör kommer du tillhöra ett dedikerat team av ingenjörer som motiveras av förändring och innovation. Det finns ett stort fokus på att möta kundernas behov och önskemål genom att alltid leverera med hög kvalitét.

Som Kvalitetsingenjör kommer du att vara kontaktperson till Facils kunder och leverantörer. Du kommer att stödja och implementera produktkvalitet och kvalitetsprocesserna tillsammans med resten av teamet. Vidare kommer du ansvara för att implementera, övervaka och underhålla genomförandet av Facil Management System och du är promotor och coach för FMS-filosofin. Du rapporterar direkt till filialchefen i Göteborg och funktionellt till kvalitets- och ingenjörschefen i Valencia, Spanien.

Dina arbetsuppgifter kommer utöver detta bestå utav:

* Svara på fästelementsrelaterade frågor från kunder
* Ansvara över kvalitetsinspektörernas arbete
* Hantera omarbetning och skrotning av NOK-produkter
* Stödja internrevisionsprocessen
* Utföra leverantörsrevisioner

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du blir anställd hos Facil. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:

* Högskoleexamen inom maskinteknik, fordonsteknik eller motsvarande
* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift då koncernspråket är engelska

Meriterande:

* Erfarenhet inom fordonssektorn och kunskap om fästelement
* Erfarenhet av interna och externa revisioner

Som person besitter du en god analytisk förmåga och är stresstålig. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt för att samarbeta med andra. Vidare har du ett stort kundfokus och strävar alltid efter hög kvalitét i ditt arbete samt är lösningsorienterad.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande! Då koncernspråket är engelska ber vi om CV och personligt brev på engelska.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Kvalitetsingenjör, Fordonsindustrin, Maskinteknik, Kvalitet, Koordinator

Sökord: Kvalitetsingenjör, Fordonsindustrin, Maskinteknik, Kvalitet, Koordinator
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare