Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Kundsupport till Videotech

Publiceringsdatum
27 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett tekniskt intresse samt vill arbeta med service? Trivs du dessutom i en dynamisk miljö? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Videotech är Sveriges snabbast växande företag när det gäller tillfälliga larm, bygglarm och specialskydd. De har gått från att vara ett Göteborgsföretag till en rikstäckande aktör som erbjuder mängder av lösningar för att hjälpa företag och arbetsplatser över hela Sverige. Videotech säkrar upp allt från byggställning på Avenyn till bodetableringar i Småland. De skyddar hamnen och reningsverken i Helsingborg till de majestätiska bostadsprojekten i Malmö. Hotellen vid Arlanda till vindkraftverken i Skövde - och Karlatornet på Lindholmen förstås!

I din roll som Kundsupport kommer du att hjälpa kunder via telefon och mail med frågor som bland annat berör avtal samt tekniska frågor. Detta kan till exempel innebära att du ska uppdatera larmtider och hjälpa kunder med att göra ändringar i systemet. I rollen ingår även koordinering i form av att kommunicera med Servicetekniker och samordna plats och rutter. Du kommer även att arbeta administrativt med bland annat fakturafrågor, avtal samt registrering av nya kunder.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna kan variera mellan 07.00- 16.00 samt 08.00-17.00. Du förväntas kunna starta omgående samt arbeta på plats hos kunden på Gruvgatan 37 i Göteborg.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
* Har erfarenhet av Kundtjänst/Support
* Är obegränsad i tal och skrift, både i svenska och engelska
* Har en god kommunikativ förmåga
* Har ett intresse för teknik
* Har en god datorvana då man kommer att arbeta med många olika system

Meriterande är om du:
* Har erfarenhet av Teknisk Kundtjänst

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper! För att trivas i rollen som Kundsupport ser vi att du är framåtriktad, positiv och initiativtagande som person. Vidare har du ett tekniskt intresse, en god kommunikativ förmåga och är en duktig lagspelare. Du trivs också i en dynamisk miljö och kan hålla många bollar i luften samt prioritera dina arbetsuppgifter.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Kundsupport, support, kundtjänst, kundservice

Sökord: Kundsupport, support, kundtjänst, kundservice
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Göteborgs stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga