Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Junior servicetekniker till Axson Teknik

Ansök nu
Är du ny på arbetsmarknaden och har studerat el, elektronik eller automation på gymnasiet? Har du ett stort intresse för teknisk utrustning och trivs i att arbeta i en serviceroll? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Servicetekniker för vår kund Axson till deras serviceavdelning i Göteborg. I rollen som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att utföra servicearbeten på Fronius svetsutrustningar samt på sikt utföra servicearbeten och montage hos Axons olika kunder runtom i Sverige.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd hos Axson. Du kommer att arbeta på Axsons serviceavdelning och ingå i ett team om 4 personer. Axson erbjuder interna utbildningar inom teknik och tjänsten passar perfekt för dig som vill lära dig och utvecklas.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
- Gymnasial utbildning inom el, teknik, automation eller liknande område.
- Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
- B-körkort.

Som person ser vi att du är serviceminded, initiativtagande och strukturerad. Vidare är du inte rädd för att ta kontakt med kunder och leverantörer. Du behöver inte ha erfarenhet av att arbeta som servicetekniker, men det är meriterande. Vi ser gärna att du har ett stort driv och vilja att utvecklas och växa i rollen.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Tekniker, El, Mekanik, Svets, Automation

Sökord: Tekniker, El, Mekanik, Svets, Automation
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare