Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Inköpare till aktör inom fordonsindustrin

Publiceringsdatum
24 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en skicklig och erfaren inköpare som trivs att arbeta i en dynamisk global miljö? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en Inköpare till en av våra kunder som är marknadsledande inom fordonsindustrin. Företaget har sin bas i Göteborg där även huvudkontoret är beläget, utöver detta har de kontor och anläggningar runt om i hela världen.

Här får du möjlighet att ingå i ett globalt team med uppdraget att utveckla och upprätthålla en leverantörsbas i världsklass. Att säkerställa tillgången på material och tjänster till rätt kostnad, kvalitet och teknik är avgörande för framgången för kunden. I slutändan handlar det om att samarbeta med människor inom och utanför företaget för att skapa en god upplevelse för de människor som köper och kör deras bilar.

Om tjänsten:

Inköpsteamet söker nu efter en Kategoriinköpare som är genuint intresserad av affärsutveckling, optimering, problemlösning, tvärfunktionellt samarbete och som alltid siktar på att förbättras både på ett personligt och professionellt plan. Du erbjuds stora möjligheter att utveckla teamet och enheten tillsammans med dina kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:

* Kategoristrategiutveckling
* Leverantörsspaning och utvärdering
* Finansiell- och marknadsanalyser
* Identifiera och förhandla om kostnadsmöjligheter
* Val av leverantör samt säkerställa leverantörens förmåga att följa kraven som ställs

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos vår kund. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse och pågå som minst ett år, med stor möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

Detta söker vi:

* Eftergymnasial utbildning inom inköp, internationellt företagande, företagsekonomi eller industriteknik.
* Minst 3 års erfarenhet inom inköp och/eller försäljning i en komplex bransch
* Erfarenhet av förhandlingar
* Talar och skriver flytande på svenska och engelska

Meriterande är:

* Erfarenhet av både inköp, försäljning och projektledning

För att lyckas i rollen behöver du vara analytisk, samarbetsvillig och ha ett strukturerat arbetssätt. Du är progressiv, inkluderande och har ett positivt förhållningssätt.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma till att tillsättas innan sista ansökningsdag.

*ALLA ANSÖKNINGSHANDLINGAR SKA VARA PÅ ENGELSKA*

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Inköpare, Inköp, Ekonomi, Försäljning, Ekonom

Sökord: Inköpare, Inköp, Ekonomi, Försäljning, Ekonom
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Ekonomi
Företagslogga