Inköpare till aktör inom fordonsindustrin

Inköpare till aktör inom fordonsindustrin

Är du en skicklig och erfaren inköpare som trivs att arbeta i en dynamisk global miljö? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en Inköpare till en av våra kunder som är marknadsledande inom fordonsindustrin. Företaget har sin bas i Göteborg där även huvudkontoret är beläget, utöver detta har de kontor och anläggningar runt om i hela världen.

Här får du möjlighet att ingå i ett globalt team med uppdraget att utveckla och upprätthålla en leverantörsbas i världsklass. Att säkerställa tillgången på material och tjänster - till rätt kostnad, kvalitet och teknik - är avgörande för framgången för kunden. I slutändan handlar det om att samarbeta med människor inom och utanför företaget för att skapa en god upplevelse för de människor som köper och kör deras bilar.

Om tjänsten:

Som Inköpare kommer du tillhöra kundens globala kategoriteam inom inköp av utgående logistik. Teamansvaret omfattar inköp av färdiga fordonstransporter på väg, järnväg och hav samt andra logistiktjänster. I teamet kommer du att arbeta i nära samarbete med kollegor, interna intressenter och externa leverantörer för att säkerställa leverans av deras helt nya bilar - till rätt kostnad, kvalitet och service. Erfarenhet av komplexa inköpsprojekt och anbud krävs, du ska vara självständig och därmed kunna driva projekt från början till slut på egen hand.

Denna Inköpsroll är nära kopplad till vägsegmentet men det kommer med största sannolikhet att finnas möjligheter att arbeta även inom de andra transportsätten inom teamet. Du kommer att rapportera till Team Manager Logistics EMEA.

Arbetsuppgifter:

* Leda/stödja tvärfunktionella inköpsprojekt inklusive aktiviteter av; förberedelse, utförande, analys, förhandling, leverantörsval och kontraktsskrivning
* Maximera totala ägandevärde för ditt område
* Stödja utvecklingen av inköpsstrategi och planering för ditt område
* Skapa och upprätthålla kommersiella relationer med leverantörer och intressenter
* Arbeta mot individuella och teammål samt utföra administrativa uppgifter relaterade till jobbet.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos vår kund. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta enligt överrenskommelse och pågå till 2023-07-14, med stor möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:

* Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller erfarenhet som vi dömer som likvärdigt
* Minst tre års erfarenhet inom Inköp
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
* Erfarenhet av logistik, projektledning och/eller fordonsindustrin är meriterande

För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha ett affärstänk, vara målinriktad och prestationsdriven. Din nyfikna och analytiska inställning gör att du kan utmana befintliga tillvägagångssätt. Du trivs med att samarbeta i team samt likväl som att självständigt ta dig an dina arbetsuppgifter. Vidare är du strukturerad och trivs att jobba i en internationell miljö.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma till att tillsättas innan sista ansökningsdag.

*Alla ansökningshandlingar ska vara på engelska*

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Inköp, Inköpare, Supply Chain, Buyer, Logistik

Sökord: Inköp, Inköpare, Supply Chain, Buyer, Logistik
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se