Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ingenjör inom teknik- och vattenhandling sökes i skåne!

Ansök nu
Lockas du av möjligheten att arbeta nära kunder och leverera lösningar som optimerar industrianläggningar? Då kan rollen denna roll vara för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett framstående företag inom industriell vatten- och processbehandling med en stark global närvaro. Med över 70 års erfarenhet strävar vi efter att förse våra kunder med innovativa produkter och lösningar som ökar pålitlighet, effektivitet och hållbarhet i deras verksamheter.

I vår strävan att stärka vår närvaro i Södra Sverige, söker vi nu en engagerad person att förstärka vårt team i Skåne/Halland. Du kommer att genomföra vattenanalyser och service hos våra kunder, och dina insatser kommer att leda till skrivande av servicerapporter och optimering av deras vattenbehandling. Vi fokuserar på individuella rekommendationer och uppföljning av varje anläggning. Du kommer att delta i internutbildningar och teknisk kompetensutveckling, inklusive startandet av nya anläggningar och installation av utrustning, med en möjlighet att växa in i en alltmer ansvarstagande roll.

Detta söker vi:

Vi letar efter en självständig och nyfiken person som är villig att ta initiativ. Då du kommer att vara den primära kontaktpersonen för dina kunder är förmågan att bygga och underhålla starka kundrelationer avgörande. God kommunikationsförmåga samt en inställning till försäljning och service är väsentligt.

Du har en högskoleingenjörsutbildning eller annan teknisk utbildning. Erfarenhet inom vattenrening eller som driftingenjör är meriterande, liksom kunskap om pannor, kyltorn, avloppsrening eller liknande områden. Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav. Eftersom det förekommer många kundbesök krävs en B-körkort då förmånsbil ingår i tjänsten.

Rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, men den slutgiltiga kandidaten kommer att bli direktanställd av det aktuella företaget.

Vi kommer tillsätta så fort vi finner rätt kandidat.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 sep. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare