Hoppa till innehåll

Heltidstjänst som anläggningsarbetare!

Har du erfarenhet av att arbeta inom bygg- och anläggning tidigare och söker nu nästa utmaning? Är du ute efter en långsiktig heltidstjänst där du får möjlighet att utvecklas? Då kan detta vara något för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vår kund inom bygg- och grundläggning nya stjärnor till rollen som hjälpare/anläggningsarbetare. Tillsammans med dina kollegor kommer du se till så att logistiken och arbetet på bygganläggningen går som förväntat.

Arbetet är av varierande karaktär men exempel på arbetsuppgifter är att:
- Förbereda och sköta maskiner.
- Guida dina kollegor (operatörer) när de kör/borrar och är deras ögon.
- Förbereda och sköta riggen och containrar.
- Hålla ordning på anläggningen och underlätta för nästa steg.
- Är behjälplig vid hinder eller andra situationer som kan uppstå.

Tjänsten är på heltid och start sker omgående men vi tar hänsyn till eventuell uppsägningstid. Du kommer arbeta på olika anläggningar beroende på projekt och behov och under ditt första år kan därför resor till andra orter vara en del i rollen, för att sedan arbeta mer i Göteborgsområdet. Resebehovet varierar, men det är inte ovanligt att vara borta under arbetsveckan. Schema och arbetsveckor kan variera beroende på arbetsplatsernas behov, med möjliga skiftmönster som 5-dagarsvecka med 07-19-skift (2 veckor arbete, 1 vecka ledigt) eller "vanliga" 40-timmarsveckor. Det exakta upplägget kan variera beroende på arbetsplatsernas krav och det är därför viktigt att du är flexibel med detta.

Detta är en direktrekrytering till vår kund vilket innebär att du blir anställd direkt hos dem.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med att arbeta i såväl team som självständigt samt är flexibel och arbetsam. Du är initiativtagande och kan agera där det behövs. Vidare är du en person som alltid är på hugget och tycker om att ta i och arbeta med kroppen. I och med att arbetet sker på en byggarbetsplats söker vi dig som arbetar på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Har du arbetat på en byggarbetsplats tidigare är det starkt meriterande men vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. För att klara av tjänsten behöver du dock ha ett tekniskt och mekaniskt intresse och vilja att lära dig nya saker.

Krav för tjänsten är att du:
- Innehar B-körkort
- Behärskar både svenska och engelska
- Har god fysik och förmåga att arbeta med kroppen

Är det dig vi beskriver? Sök då tjänsten redan idag då vi kommer stänga annonsen så fort vi hittat rätt person. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Anläggning, Bygg, Heltid, Grundläggning, Byggbranschen

Sökord: Anläggning, Bygg, Heltid, Grundläggning, Byggbranschen
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare