Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobb som inbärare och truckförare till bygget av Karlatornet!

Nu söker vi engagerade personer som kommer jobba deltid på ett logistikprojekt i Karlatornet. Denna tjänsten är för dig som är praktiskt lagd och som vill testa på något nytt vid sidan av dina studier eller andra huvudsakliga sysselsättning!

Information om uppdraget:

Vår kund Ahlsell hanterar bygglogistiken för bygget av Karlatornet, och vi söker därför ett par nya medarbetare som kommer vara med på detta spännande logistikuppdrag. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad och klassas som Göteborgs första skyskrapa.

Arbetet är av varierande karaktär och din arbetsplats kommer vara en byggarbetsplats. Tillsammans med dina kollegor kommer du se till att logistiken av bygget går som förväntat.

Mycket av arbetet är grovarbete och exempel på arbetsuppgifter är:
- Inbärning och sortering av material
- Truckkörning (ledstaplare och motviktstruck)
- Göra ankomstkontroller av inkommande gods
- Att städa undan tomma pallar samt emballage så att utrymmen hålls rena och fräscha
- Transportera material i bygghissar samt göra funktionstester på hissarna

Uppdraget är på deltid och du kommer jobba minst 1 pass i veckan där arbetspassen kommer främst vara på fredagar (kväll) eller lördagar (dag). Det kan finnas möjlighet att jobba fler dagar för den som vill och kan. Arbetet sker både inom- och utomhus.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team, är prestigelös och flexibel. I och med att arbetet sker på en byggarbetsplats söker vi dig som arbetar på ett säkert och ansvarsfullt sätt. För att du ska trivas i tjänsten är du praktiskt lagd och trivs med att arbeta med kroppen.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan huvudsakliga sysselsättning om minst 50%, vilket kan vara studier eller annat deltidsarbete. Du behöver också ha A-behörighet för truck då truckkörning förekommer.

Vi ställer inga krav på erfarenhet utan vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är engagerad och en riktig glädjespridare!

Sökord: Truckförare, Inbärare, Byggarbete, Logistik, Deltid

Sökord: Truckförare, Inbärare, Byggarbete, Logistik, Deltid
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare