Hoppa till innehåll
Är du en arbetsvillig student som söker ett deltidsjobb på veckodagarna? Trivs du i lagermiljö och i nära samarbete med kollegor? Då kan detta vara det perfekta extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu peppade personer som vill arbeta extra som terminalarbetare i Härryda. Arbetsuppgifterna består av sortering av paket och gods på en logistikterminal och innehåller en hel del tunga lyft och ett högt arbetstempo.

Tjänsten är på deltid och arbetspassen är förlagda ca kl. 12.00-22.00, enbart på vardagar. Tjänsten är flexibel och vi utgår från din tillgänglighet, men en del arbetspass kan fastställas med kort varsel så vi ser gärna att du är flexibel och tillgänglig för att hoppa in vid akuta behov. Uppdraget beräknas starta omgående och du får en betald introduktion i samband med start.

För detta uppdrag kommer du vara anställd hos StudentConsulting men arbeta som konsult hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är flexibel och har möjligheten att ställa upp med kort varsel. Du är uthållig, pålitlig och tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Vidare är det viktigt att du är en person som tar eget ansvar, är noggrann, stresstålig och håller ordning och reda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en mycket god fysik och att du inte är rädd för att ta i.

Arbetsplatsen präglas av en kamratlig stämning och nära samarbete kollegor sinsemellan, vilket du också kommer bidra till.

Krav för tjänsten:
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, vilket kan vara studier eller annat jobb
- Kunna jobba 2-3 pass i veckan (kl. 12.00-22.00 mån-fre)
- God fysik då det förekommer tunga lyft

Låter detta spännande? Sök redan idag då behovet är omgående och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat!

Sökord: Terminalarbete, Lager, Lagerarbete, Extrajobb, Deltid

Sökord: Terminalarbete, Lager, Lagerarbete, Extrajobb, Deltid
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Mölndal
Transport & Logistik
Företagslogga