Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du erfarenhet av praktiskt arbete som elektriker och dessutom gillar serviceinriktat arbete? Se hit!

Information om uppdraget:

Som elektriker på AJ Hiss kommer du att arbeta med reparation, service, montage/demontering av trapphissar i offentlig som privat miljö, dessa hissar är till för folk som har svårt att ta sig upp för trappor i hemmet. I tjänsten kommer du att ha en egen servicebil som du tar med dig hem. Du utgår alltså hemifrån och åker sedan ut till kund, dessutom kan vissa jourkörningar behöva göras, därav underlättar det också att ha bilen när till hands. Du kommer arbeta hemma hos kunder i Västra Götaland, Halland och Bohuslän, så det kan bli en del bilkörning i tjänsten. Företagets lager och kontor ligger i Kinna, det är alltså dit man åker om man behöver någon specifik del eller verktyg ute hos kund.

Som person är du serviceinriktad och bra på att kommunicera. För att trivas bör du även vara van att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Utöver det är du driven och villig att lära dig samt är generellt intresserad av yrket.

Arbetstider är generellt 07-16.

Detta söker vi:

Krav:
- Utbildad elektriker
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift (ska även kunna kommunicera på engelska)
- Goda kunskaper mekanik, grundkunskaper i el
- Goda kunskaper i att hantera handverktyg
- B-körkort

Meriterande
- Utbildning inom hiss, el, bilmekaniker, mekaniker, maskinist inom båtar eller industri etc. är meriterande
- Erfarenhet av att jobba hemma hos privatpersoner
- Erfarenhet av att jobba som installatör
- Kunskaper inom hissar


Detta är en rekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd av AJ Hiss och StudentConsulting är ansvariga för rekryteringsprocessen.

Sökord: El, Anpassning, Hiss

Sökord: El, Anpassning, Hiss
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare