Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Driven och nyfiken servicetekniker till Axson Teknik

Ansök nu
Har du studerat el eller elektronik på gymnasiet och har ett stort intresse för styrning? Trivs du att arbeta i en serviceroll? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Servicetekniker för vår kund Axson till deras serviceavdelning i Göteborg. Axson Teknik är ett företag i en familjeägd bolagsgrupp. Gruppen marknadsför utrustning, tillsatsmaterial och tillbehör för lödning, svetsning, skärning, materialprovning och mätning. Axson Teknik startade 1984 och tog då över den svenska agenturen för Harris USA som tillverkar välkända utrustningar för gasskärning med propan/syrgas. 1996 blev Axson Teknik svensk generalagent för FRONIUS GmbH, Österrike - en av världens största och ledande tillverkare av svetsutrustningar!

I rollen som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att utföra servicearbeten på Fronius svetsutrustningar, så som att byta ut elektronikkomponenter. På sikt kommer du även att utföra servicearbeten och montage hos Axons olika kunder runtom i Sverige.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd hos Axson. Du kommer att arbeta på Axsons serviceavdelning och ingå i ett team om 4 personer. Axson erbjuder interna utbildningar på deras produkter.

Detta söker vi:

Det viktigaste för att passa i rollen är att ha ett tekniskt intresse och ett driv och nyfikenhet. Är du personen som mekar med bilen, är hobbytekniker eller leker med elverktygen på fritiden? Då är du rätt person till Axson.

Krav:
Teknisk utbildning.
El/elektronik utbildning.
Intresse för elektronik och teknisk utrustning.
Servicekänsla, ordningssinne, planeringsförmåga, kunna ta egna initiativ är viktiga egenskaper.
B-Körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska är nödvändigt då du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder och utländska leverantörer.

Meriterande:
Erfarenhet av industriellt underhållsarbete.
Erfarenhet av industriell svetsning. Erfarenhet av svetsmaskinsreparation.
Erfarenhet automatisering ex. styr & regler eller liknande.

Om arbetsgivaren:

Axson Teknik är ett agenturföretag som ingår i en företagsgrupp som marknadsför utrustning, tillsatsmaterial och tillbehör för svetsning, skärning, lödning, material-provning och mätning.
De är totalt 50 anställda och söker nu ytterligare en servicetekniker till deras serviceavdelning.

Sökord: Servicetekniker, El, Underhåll, Svets, automatisering

Sökord: Servicetekniker, El, Underhåll, Svets, automatisering
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 okt. 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare