Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Deltidstjänst som postsorterare i Partille

Ansök nu
Vill du släppa skolan en stund om dagarna och bara tänka på ditt arbete? Trivs du med sorterings- och terminalarbete? Om så är fallet kan detta vara det perfekta extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi flexibla personer som är peppade på att jobba med postsortering hos vår kund inom lager- och transport. Vår kund har sin postterminal i Partille och dina arbetsuppgifter kommer bestå av att sortera post och mindre paket utifrån adresser.

För att vara aktuell för tjänsten så behöver du vara tillgänglig för minst 2-3 arbetspass i veckan. Arbetspassen kommer vanligtvis vara på 4 timmar, förlagda under antingen förmiddag eller eftermiddag (vardagar). Då tjänsten är på deltid krävs det att du har en annan sysselsättning om minst 50%, vilket kan vara studier, arbete eller pension. Tjänsten är flexibel och vi kommer ta hänsyn till ditt skolschema eller annan sysselsättning.

Start sker omgående och inleds med betald upplärning i arbetsuppgifterna.

Detta söker vi:

Som person är du ansvarsfull, noggrann och lösningsorienterad. Du arbetar effektivt och har hög arbetskapacitet. Du är en person som trivs i ett fartfyllt arbete och har god förmåga att strukturera ditt arbete.

För att vara aktuell för denna tjänsten krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, vilket kan vara studier, ett annat arbete, eller pension.

Utöver detta är det krav på:
- B-körkort
- Gymnasiebehörighet
- Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift

I denna process genomför vi utdrag av belastningsregistret.

Platserna tillsätts löpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Postsortering, Sortering, Plock, Terminal, Lager

Sökord: Postsortering, Sortering, Plock, Terminal, Lager
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare