Butiks- och lagermedarbetare till Knapes!

Butiks- och lagermedarbetare till Knapes!

Tycker du om varierande arbetsuppgifter och trivs med praktiskt arbete? Är du en person som gillar att knyta kontakter? Då kan denna tjänst som butiks- och lagermedarbetare till Knapes vara något för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en driven och social butiks- och lagermedarbetare till vår kund Knapes i Göteborg. Knapes Sverige AB startades 1986 i Onsala i Kungsbacka kommun och finns nu i Kungsbacka och sedan hösten 2020 även på Hisingen i Göteborg. Knapes är ett familjeföretag som bygger på att lösa kunders VA-relaterade frågor och målet är att bli Västsveriges bästa VA-grossist.

I denna roll kommer du ha varierade arbetsuppgifter och vi söker därför dig som är flexibel och beredd på att hjälpa till där det behövs.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att:
- Ta emot leveranser
- Plocka orders
- Köra leveranser till kunder på olika byggarbetsplatser
- Köra truck i lagret
- Bemanna yrkesbutiken

Tjänsten är på heltid och arbetspassen är förlagt dagtid måndag-fredag och start sker omgående. Du kommer i huvudsak arbeta i lokalen i Göteborg men även i Kungsbacka vid enstaka dagar. Detta är en direktrekrytering till Knapes.

Detta söker vi:

Vi söker dig som gillar att jobba varierat, såväl inomhus och utomhus, och är praktiskt lagd. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs och är flexibel i ditt arbetssätt. Då du kommer träffa många kunder ser vi att du brinner för service och trivs i mötet med människor.

Det är viktigt att du har ett stort driv och vill utvecklas inom företaget. Vidare söker vi dig som har tekniska kunskaper och tycker om att arbeta med datorer och
teknik som arbetsverktyg. Det är meriterande om har truckkort eller arbetat med VA- eller VVS-produkter tidigare.

Krav för tjänsten är:
- B-körkort (manuellt)
- Gymnasiekompetens
- God svenska

Låter detta som en tjänst för dig? Sök tjänsten redan idag då vi kommer stänga ner annonsen så fort vi hittat rätt person. Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: Lager, Butiksmedarbetare, B-chaufför, VVS, Butiik

Sökord: Lager, Butiksmedarbetare, B-chaufför, VVS, Butiik
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se