Budbilsförare på 75%

Budbilsförare på 75%

Har du god körvana och tycker om att vara bakom ratten? Söker du ett aktivt arbete och trivs med kundkontakt? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning efter en budbilschaufför på 75% med start omgående. Vår kund är ett stort och välkänt företag inom logistikbranschen som ständigt växer och utvecklas. Du får därför en chans att vara delaktig i en arbetsplats som vill framåt!

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av paketutkörning med skåpbil. Arbetspassen börjar med att du själv sorterar och lastar in paket i budbilen för att sedan leverera dem till kunderna.

Tjänsten är på 75 % och uppdraget är långsiktigt. Uppdraget planeras starta omgående och arbetstiderna är tisdag-fredag 16.32-22.14 samt lördag 09.42-15.24. Du utgår ifrån vår kunds terminal i Mölndal men är därefter ute på vägarna enligt planerad rutt under ditt arbetspass.

Du kommer börja med introduktion och upplärning där du kommer arbeta bredvid ordinarie personal, för att sedan övergå till ensamarbete. För uppdraget kommer du att vara anställd via StudentConsulting men uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du är en glad och positiv person som trivs med kundkontakt. Denna tjänst innebär många härliga möten med kunder! Utöver detta är det viktigt att du trivs i ett fartfyllt tempo samtidigt som du är noggrann.

För att vara aktuell för tjänsten måste du:
- Inneha B-körkort och god körvana.
- Ha god fysik.
- Vara ostraffad. I denna process genomför vi utdrag av belastningsregistret.
- Ha gymnasiekompetens.

Låter tjänsten intressant? Sök den redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Budbilsförare, B-chaufför, Heltid, Leverans, Logistik

Sökord: Budbilsförare, B-chaufför, Heltid, Leverans, Logistik
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 30 jan 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se