Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Bröderna Nilsson söker duktiga produktionsmedarbetare!

Ansök nu
Är du matintresserad och tycker köttproduktion verkar intressant? Då kan detta vara något för dig!

Information om uppdraget:

Bröderna Nilsson, en firma med många års erfarenhet inom köttproduktion, söker nu medarbetare till deras team!

Gillar du kött och brinner för kvalitet? Då kan du vara vår nästa stjärna!

Bröderna Nilsson strävar alltid efter att leverera de bästa köttprodukterna till sina kunder. Med noga utvalda råvaror och traditionella metoder, tar dem varje steg i produktionen på största allvar. Nu behöver vi förstärka vårt team för att möta den ökade efterfrågan på deras produkter.

Vi söker passionerade, hängivna och pålitliga medarbetare som kan ansluta till köttproduktionen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan bland annat vara att:

-Tillverkning och förpackning av produkter
- Bevara och hantera den färdiga produkten efter högsta hygienstandard
- Utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att våra produkter möter våra högt ställda krav

För att lyckas i rollen behöver du vara duktig på att anpassa dig till nya arbetsuppgifter och vara van att arbeta i ett högt tempo. Du behöver ha en god fysik och inte vara rädd för att hugga i.

Start omgående. Uppdraget är tänkt att pågå över hösten och julen, med chans till förlängning efteråt. Arbetstiderna är måndag-fredag 7-16 eller 6-15, det kan även förekomma kvällspass där du kan behöva arbeta 15-00.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker denna tjänst är en arbetsglad person som vill lära dig mer om köttproduktion och kanske även har ett intresse för matlagning.

Du bör kunna ta egna initiativ och vara lösningsorienterad. Du trivs med i en arbetsmiljö med högt tempo och många saker att göra.

Du har ingenting emot att arbeta med monotona arbetsuppgifter, samt har en god fysik då det är ett aktivt arbete och förekommer tunga lyft.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Vi går igenom urvalet löpande och håller intervjuer tills alla tjänster är tillsatta!

Du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till Bröderna Nilsson med stora möjligheter för övertag i framtiden.

Sökord: Produktion, Lager, Industri, Livsmedel

Sökord: Produktion, Lager, Industri, Livsmedel
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare