Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Bröderna Nilsson söker duktiga livsmedelsmedarbetare!

Ansök nu
Är du matintresserad och tycker köttproduktion verkar intressant? Då kan detta vara något för dig!

Information om uppdraget:

Bröderna Nilsson arbetar med kött- och charkuteriprodukter och ligger på Hisingen, bakom Backaplan. Adressen är Aröds Industriväg.

Tack vare stora volymökningar inför jul så behöver Bröderna Nilsson förstärkning i köttproduktionen av två nya kollegor.
Främsta arbetsuppgifter kan bland annat vara:
Packa upp skinka
Vara på olika delar i produktionen
Packa färdiga skinkor i förpackningar och klistra på etiketter.

Start omgående. Uppdraget är tänkt att pågå över sommaren, med chans till förlängning efteråt. Arbetstiderna är måndag-fredag 7-16 eller 6-15, dessutom kan du behöva arbeta 15-00.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker denna tjänst är arbetsglad person som vill lära dig om köttproduktion och förhoppningsvis ett intresse för matlagning.
Du bör kunna ta egna initiativ och lösningsorienterad. Du trivs med i en arbetsmiljö med högt tempo och många saker att göra.

Du har ingenting emot att arbeta med monotona arbetsuppgifter, samt har en god fysik då det är ett aktivt arbete och förekommer tunga lyft.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Vi går igenom urval och håller intervjuer löpande tills alla tjänster är tillsatta!

Du kommer vara anställd hos StudentConsulting, och arbeta som konsult hos Bröderna Nilsson med chans till övertag längre fram.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare