Hoppa till innehåll

Beräkningsingenjör till Sigma Civil

Är du driven till att utvecklas i rollen som Beräkningsingenjör? Är du nyfiken, positiv och tekniskt intresserad? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en Beräkningsingenjör till Sigma Civil. Sigma Civil är ett snabbt växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på sektorerna infrastruktur, byggprojektering och projektledning. Sigma Civil är en del av Sigma Group som består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar de sitt tekniska kunnande, sin spetskompetens och passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar. De är 5000 medarbetare i elva länder. Deras målsättning är vara en av de starkaste aktörerna inom svensk samhällsbyggnad.

I rollen som Beräkningsingenjör kommer du arbeta konsultativt gentemot Sigma Civils kunder. Du kommer primärt arbeta med projektering där du ritar och räknar på kunders projekt. I rollen kommer du att delta på interna möten och avstämningar, samt vara delaktig i att ta fram kostnader och tidsåtgång för projekten. Utöver detta kommer du också arbeta med rapportskrivning och PM.

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos Sigma Civil. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överenskommelse och pågå som minst i 6 månader, med stor chans till förlängning eller intern anställning hos Sigma Civil. Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt på kontorstider.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen ser vi att du:

* Är utbildad högskole- eller civilingenjör
* Har viss kännedom om Eurocode och EKS
* Har kunskaper inom Fem Design och andra beräkningsprogram som exempelvis Strusoft-programmen
* Har viss kännedom om AutoCad eller Revit/Tekla
* Talar och skriver obehindrat på Svenska

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du har ett stort intresse för att utvecklas och där ingen fråga varken är för stor eller för liten. Du är en lagspelare som strävar lika mycket mot kollektiva framgångar som mot individuella. För att trivas och bli framgångsrik i rollen krävs att du är noggrann, nyfiken och lägger stor vikt vid kvalitét i ditt arbete. Du har en positiv inställning och ett driv till att växa in i rollen som Beräkningsingenjör.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Beräkningsingenjör, Ingenjör, Konstruktion, Beräkning, Byggnadsingenjör

Sökord: Beräkningsingenjör, Ingenjör, Konstruktion, Beräkning, Byggnadsingenjör
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
12 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Kungälv
Teknik & Ingenjör
Företagslogga