Administratör till försäkringsbolag

Administratör till försäkringsbolag

Är du en noggrann och strukturerad person som trivs med administrativt arbete? Har du goda kunskaper i Excel och kan börja omgående? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en Administratör till ett av Sverige största försäkringsbolag! Som Administratör kommer din primära arbetsuppgift vara att flytta diverse uppgifter mellan olika Excelark. Om du är en person med ett öga för detaljer och mån om att ditt arbete håller en hög kvalitet, så är detta något för dig!

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar som konsult hos vår kund. Tjänsten på heltid som beräknas starta omgående och pågå minst 2 månader, med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är förlagda på kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:

* Har kunskaper i Excel
* Van vid att arbeta i olika system
* Kan börja omgående
* Trivs med administrativa arbetsuppgifter
* Talar och skriver flytande på Svenska samt behärskar Engelska
* Är noggrann och kan hantera flera uppgifter samtidigt

Passar ovan på dig? Sök redan idag, tjänsten tillsätts så fort vi finner rätt person!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Administratör, Administration, Kundservice, Excel

Sökord: Administratör, Administration, Kundservice, Excel
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se