Utlastare med CE-kort till Dagab - Hisings Backa

Utlastare med CE-kort till Dagab - Hisings Backa

Arbetsuppgifter
Som utlastare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att lasta lastbilar och släp samt att rangera hos Dagab i Hisings Backa. En annan viktig arbetsuppgift är att köra lastbil inne på området. I tjänsten utgår du från Dagabs lager i Hisings Backa och blir en viktig medarbetare på transportavdelningen som ser till att arbetet blir effektivt och av högsta kvalitet. I denna tjänst ingår inte distributions- eller långkörning.

Dagabs lastbilsflotta består av nya och fräscha Scania- och Volvobilar.
  Arbetstider
  • Tjänsten är på heltid och du jobbar måndag-fredag kl. 13:15-22:00 alternativt kl. 15:00-01:00. Arbete under helg kan också förekomma.
  • Start för tjänsten sker omgående.
  • Arbete inleds med två veckors utbildning. Truckvana är meriterande men inget krav då en intern truckutbildning ingår i upplärningen.
  Du kommer under dina första 6 månader ha en visstidsanställning hos Storesupport Tanken är sedan att du går över till Dagab för en tillsvidareanställning direkt hos dem.

  Personliga egenskaper/kvalifikationer
  För att vara aktuell för tjänsten behöver du har fyllt 18 år och prata svenska eller engelska obehindrat. Det är meriterande om du du har erfarenhet av arbete inom C/CE.
   Behörighetskrav
   • CE-körkort
   • Erfarenhet av att köra CE
   • Giltigt YKB
    Förmåner
    • Tillgång till gym på arbetsplatsen
    • Personalrestaurang
    • Personalbutik
     Intresserad?

     Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas endast emot via denna annons.

     Varmt välkommen!
     Mer info
     Område Göteborgs stad
     Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
     Typ av anställning Heltid
     Sista ansökningsdag 12 apr 2023 (17 dagar kvar)

     Om arbetsgivaren

     Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

     Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.