Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Triumf Glass söker säljare till Norra Göteborg

Ansök nu
Bli en Del av Triumf Glass, där framtiden smakar sötast!

Vi söker just nu en passionerad säljare med en smak för framgång.

Drömjobbet väntar
Vi letar efter en säljare som delar vår passion för glass och dess magiska effekt på alla åldrar. Hos oss blir du inte bara anställd, du blir en del av en sammansvetsad och målmedveten grupp som gör allt för att sprida glassglädje.

Frihet och laganda
Vårt team i Norra Göteborg är vi inte bara kollegor, vi är en familj som arbetar tätt tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Vi söker en kollega som kan bidra med energi, erfarenhet och entusiasm.

Var med och forma glassens framtid
Vi ser inte bara marknadsandelar som mål, vi ser dem som en början. Som säljare hos oss kommer du att ha en direkt påverkan på hur Triumf Glass fortsätter att expandera och revolutionera glassmarknaden i Sverige.

Vad vi förväntar oss
 • Stark passion för försäljning och erfarenhet från dagligvaruhandel
 • Resultatorienterad och tävlingsinriktad inställning
 • God förmåga att planera, organisera och ta egna initiativ

  Vad du får av oss

  • En spännande och dynamisk roll i ett familjeägt företag med stark kultur
  • En portfölj fylld med Sveriges mest älskade glassmärkenTjänstebil, telefon och verktygen du behöver för att briljera
  • Friskvårdsbidrag för att du ska må lika bra som du presterar
  Ansök Nu!
  Tveka inte med att skicka in din ansökan då vi rekryterar fortlöpande. Om du har frågor, kontakta vår rekryteringsansvarige Jakob Hemvik. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
   Så om du är redo att dyka in i en värld av fantastiska smaker och oändliga möjligheter, skicka in din ansökan idag. Låt oss tillsammans göra Triumf Glass till det självklara valet för glassälskare över hela Sverige!

   Om företagetTriumf Glass AB är ett familjeägt glassföretag i tredje generationen med affärsidén att sprida glassglädje och smakupplevelser till konsumenter. Företaget grundades 1946 och vi tillverkar 17 miljoner liter glass per år. Vi värdesätter kvalitet och svenska råvaror och använder svensk färsk grädde i vår produktion. Idag är vi ett 100-tal glassentusiaster inom företaget som alla har en sak gemensamt. Vi älskar glass!
   Mer info
   Typ av anställning
   Sista ansökningsdag
   17 nov. 2023 (46 dagar kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren

   Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

   Storesupport är en del av Job&Talent, en världsledande marknadsplats för jobb, med huvudkontor i Madrid och verksamhet i Sverige, Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

   Liknande jobb

   Fler från samma arbetsgivare