Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Sommarjobba i välkänd modebutik

Ansök nu
Är du en person med positiv energi som har lätt att lära och vill ha ett fartfyllt arbete i sommar, då kan du vara den personen vi söker!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i en av våra kunders butiker med att bland annat packa upp och hänga kläder på sin galge. Arbetet innebär alltså att du främst kommer var i butikslagret, men även ute i butiken. Du arbetar snabbt och har en förmåga att ta instruktioner, du kommer få möjlighet att arbeta i en butik med högt tempo och möta kunder.

Arbete i andra butiker inom detaljhandeln förekommer och vi ser gärna att du kan börja under juni månad och arbeta extra även under hösten.

Vem är du?

Vi söker dig som är modeintresserad, snabblärd och vill arbeta mycket i sommar. Har du även tidigare erfarenhet av kassa, lager, försäljning eller butiksarbete? Underbart, det ser vi som meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och positiv inställning!

Anställningsform

Vi erbjuder arbete för dig som är student eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Du lägger dig tillgänglig vecka för vecka så det passar dig perfekt som studerar eller arbetar vid sidan om.

Du kommer att ingå i vår pool i Göteborg med omnejd. Du kommer att utgå från din bostadsadress och resor upp till 7,5mil kan förekomma.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare