Lagerarbetare till Linas Matkasse i Mölnlycke

Lagerarbetare till Linas Matkasse i Mölnlycke

Arbetsuppgifter

Arbetet på Linas matkasse består i huvudsak av att att packa och färdigställa matkassar för leverans till kund. Linas Matkasse är marknadsledande inom middagslösningar och levererar matkassar direkt hem till kunden.

Du kommer stå vid ett löpande band och lägga ner diverse matprodukter i matkassen. Arbetsuppgifter såsom sortering, emballering och varupåfyllnad förekommer också. Detta är ett aktivt jobb då du står under hela arbetspasset. Arbetet sker till stor del på kyllager där temperaturen är runt +4 grader.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har god förmåga att arbeta effektivt och att du sätter kunden i fokus. Det är också viktigt att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna.

Bor du i Göteborg finns det goda förbindelser från bland annat Korsvägen samt Nordstan till de nybyggda och fräscha lokalerna i Mölnlycke. Vanligtvis bjuder arbetsplatsen på både frukost och lunch!

Arbetstider
  • Arbetet är förlagt till framförallt lördagar (kl. 07:00-14:00/16:00), men även torsdagar och fredagar förekommer. På torsdagar och fredagar jobbar du kl. 07:00-16:00/18:00.
  • Du lägger dig tillgänglig veckovis, vilket gör att detta jobb passar perfekt för dig som har annat jobb, studerar eller driver eget företag.
  • Vi ser att du vill och kan arbeta cirka 1-2 pass i veckan.
Start för tjänsten sker löpande!

Personliga egenskaper/kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • Trivs i ett aktivt arbete då stora delar av det består av att gå och stå.
  • Har förmågan att arbeta noggrant i kombination med ett högt arbetstempo.
  • Kan hantera alla sorters livsmedel.
Vikt läggs även vid övriga personliga egenskaper.
  • För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50%), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50 %, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.
  • Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket.
  • Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten
Om oss
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se.

Intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 29 mars 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.