Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Extrajobb som lagerarbetare på Linas Matkasse i Mölnlycke

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Loa
Telefon
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Arbetet på Linas matkasse består i huvudsak av att att packa och färdigställa matkassar för leverans till kund. Linas Matkasse är marknadsledande inom middagslösningar och levererar matkassar direkt hem till kunden.

Du kommer stå vid ett löpande band och lägga ner diverse matprodukter i matkassen. Arbetsuppgifter såsom sortering, emballering och varupåfyllnad förekommer också. Detta är ett aktivt jobb då du står under hela arbetspasset. Arbetet sker till stor del på kyllager där temperaturen är runt +4 grader.

Bor du i Göteborg finns det goda förbindelser från bland annat Korsvägen samt Nordstan till de nybyggda och fräscha lokalerna i Mölnlycke. Vanligtvis bjuder arbetsplatsen på både frukost och lunch!

Arbetstider
  • Arbetet är förlagt till torsdagar och fredagar (kl. 07:00-16:00/18:00) samt lördagar (kl. 07:00-14:00/16:00).
  • Vi jobbar med både grund- och påbokning. Detta innebär att du lägger dig tillgänglig veckovis och sedan blir inbokad på pass antingen under början av veckan alternativt dagen innan eller samma dag som passet är.
  • Vi ser att du vill och kan arbeta cirka 1-2 pass i veckan.
Start för tjänsten sker under december/januari.

Personliga egenskaper/kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • Trivs i ett aktivt arbete då stora delar av det består av att gå och stå.
  • Har förmågan att arbeta noggrant i kombination med ett högt arbetstempo.
  • Kan hantera alla sorters livsmedel.
Vikt läggs även vid övriga personliga egenskaper.
  • För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50%), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50 %, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.
  • Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket.
  • Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten
Om oss
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se.

Intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen in med din ansökan!
Storesupport logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 jan. 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Job&Talent, en världsledande marknadsplats för jobb, med huvudkontor i Madrid och verksamhet i Sverige, Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb