Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Extrajobb som B-körkorts chaufför i Göteborg

Ansök nu
Dagab behöver nu utöka sin styrka i Västra Frölunda med lätta lastbilschaufförer. Därför har vi fått i uppdrag att hitta dig som vill ha ett roligt jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom till stor del utförs utomhus. Jobbet passar dig som drivs av att ge service i världsklass. Om du letar efter en roll där du får jobba självständigt med ansvar bör du verkligen läsa vidare om den här tjänsten. Missa inte chansen att bli Dagabs nästa chaufför!

Om jobbet som lätt lastbilschaufför:
I rollen som lätt lastbilschaufför ansvarar du för leveranser av matkassar till kunder i Göteborg med omnejd. Något som är extra roligt med den här rollen är att man även kommer lasta lastbilen i början av varje pass.

Arbetstider:

Arbetet är framförallt förlagt inom kl. 11.00-22.00 där start- och sluttid varierar vilket innebär att du kommer behöva vara tillgänglig för arbete inom dessa angivna tider. Det förekommer även arbetspass med start från kl. 06:00.

Inbokning:

Du lägger dig tillgänglig för arbete vecka för vecka. I största möjliga mån får du reda på vilken dag du kommer att arbeta veckan innan, men specifika arbetstider får du till dig på morgonen samma dag.

Arbetet är förlagt till vardagar och vi ser att du kan och vill arbeta cirka två vardagar i veckan med fokus på måndagar, tisdagar & fredagar. Start för tjänsten sker löpande och inleds med fyra dagars betald utbildning så att du får rätt förutsättningar för att utföra arbetet.

Du kommer att vara anställd hos oss, men jobbar på uppdrag av vår kund.

Placering:

Du kommer att börja och avsluta din arbetsdag vid lagret i Västra Frölunda. Vid leverans till kund kommer du att köra i Göteborgsområdet med omnejd. Det finna goda kommunikationer ut till lagret i Västra Frölunda samt gratis parkering att tillgå precis utanför byggnaden.

Är du rätt för rollen som lastbilschaufför?
Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra lätt lastbil eller liknande. God körvana inom Göteborg med omnejd är också ett plus.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda. Även att du har ett stort driv, är serviceminded med ett gott kundbemötande. Det är också viktigt att du har förmågan att arbeta självständigt och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Dessutom strävar du efter att nå ett så bra resultat som möjligt genom att arbeta målmedvetet. Sist men inte minst utför du ditt arbete med stor noggrannhet och högt tempo.

Det är även ett väldigt fysiskt jobb många tunga lyft och gång i trappor så god fysisk är ett plus.

Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.


Arbetspassens start- och sluttid varierar så det passar dig som är flexibel och exempelvis studerar på distans eller har ett eget företag och behöver en stabil inkomst vid sidan om din sysselsättning. Vi vill att du har för avsikt att kombinera detta extrajobb med en annan sysselsättning under en längre tid.

Krav:
  • B-körkort
  • För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50%), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50%, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.
  • Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket.
Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Tre viktiga ord:
Tre nyckelord vi jobbar mycket med är - engagemang, kunskap och kvalitet - tre värdeord som är styrande i våra beslut, kommunikation och dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill ska lysa igenom hos alla våra medarbetare. För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Om oss:
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare