Extrajobb på Dagabs transportkontor - Hisings Backa

Extrajobb på Dagabs transportkontor - Hisings Backa

Arbetsuppgifter
Som orderplanerare på Dagabs transportkontor ansvarar du för planering av ordrar för lagermedarbetarna samt planera in- och utlastningsplatser för godset. Du kommer att vara en länk mellan plocket och utlastningen med en avgörande roll för att arbetet på lagret ska flyta på så bra som möjligt.

Arbetstider
I denna tjänst finns båda dag- och kvällspass. Du kommer enbart jobba ett av skiften. Dagpassen är förlagda mellan cirka kl. 05:00-13:45 och kvällspassen är förlagda mellan cirka kl. 13:45-22:00.
  Arbetet inleds med två veckors betald utbildning på heltid sedan är tjänsten är upplagd som ett extrajobb ca 1 dag i veckan fram tills sommaren. Under perioden vecka 25-33 ska du vara tillgänglig för arbete på heltid. Efter sommaren finns möjlighet att fortsätta arbeta extra hos oss, där det finns goda chanser för dig att lära dig nya arbetsuppgifter och arbetsområden.

  Start för tjänsten sker löpande.

  Vi söker dig som:
  • Har datorvana
  • Har god kommunikationsförmåga
  • Har ett gott sinne för ordning och noggrannhet.
  • Vikt läggs även vid övriga personliga egenskaper
  Vi erbjuder dig:
  • Gedigen upplärning, inga förkunskaper behövs
  • Flexibel schemaläggning under terminstid
  • Heltidsjobb under sommaren
  • Personalbutik med förmånliga rabatter på livsmedel
  • Gym
  Krav
  • Du måste ha fyllt 18 år för att kunna anställas i denna tjänst.
  • För att anställas och vara anställd i denna tjänst krävs det att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent.
  • Truckutbildning, arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska det svenska språket bra.
  • Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.
   Om Dagab


   Dagab är en del av Axfood, Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med varumärken som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. Dagab ansvarar för att Axfood sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt och har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp, till lagerhantering och distribution.

   Om oss
   Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se.

   Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

   Intresserad?
   Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

   Varmt välkommen att skicka din ansökan!
   Mer info
   Område Göteborgs stad
   Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
   Typ av anställning Extrajobb
   Sista ansökningsdag 19 apr 2023 (27 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren

   Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

   Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.