Hoppa till innehåll
STILL Sverige AB logotyp

TEKNISK SÄLJARE – AUTOMATION

Ansök nu
STILL Sverige söker en Teknisk säljare – Automation med placering i Göteborg eller Malmö, med omnejd, som vill vara med och utveckla vårt affärsområde Automatiserade truckar. Om du har arbetat med teknisk försäljning inom automatiserade produkter samt har en analytisk förmåga så kan detta vara jobbet för dig! Hos oss har du möjlighet att bli en nyckelspelare i ett växande företag där ditt arbete kommer ha stort inflytande.

Som Teknisk säljare för våra automatiserade truckar och lagerteknik kommer du att vara en del av ett framstående team bestående av erfarna kollegor. Tillsammans strävar vi efter att vara en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. Vi har haft en betydande positiv tillväxt under de senaste åren, och vi är fast beslutna att fortsätta denna framgångsresa. Som Teknisk säljare kommer du att spela en central roll i att driva försäljningen av våra automatiserade truckar och utöka vår marknadsandel.

Dina ansvarsområden:
Du har ett nära samarbete med dina nordiska kollegor i en internationell miljö. Du har ett övergripande försäljningsansvar för affärer inom automationslösningar i din region (Göteborgsområdet och söderut). Här är du delaktig i hela säljcykeln, från att initialt skapa intresse och genomföra demonstrationer till att förhandla och slutföra affärer. Du får naturligtvis stöd av vårt tekniska team för att säkerställa att kundernas krav uppfylls och att våra produkter och tjänster levereras med högsta kvalitet.

Nyckeluppgifter som ingår i ditt ansvar:
Driva och hantera försäljningscykeln: Från lead till offert och avslutande försäljning.
  • Fastställa kundens krav och behov, säkerställa samsyn, analys och arbeta fram vinnande kundlösningar.
  • Skapa kalkyler och offerter.
  • Arbeta och samarbeta med Solution Designers och projektledning.
  • Aktivt deltagande i avtalsförhandlingar.
Tjänsten är på heltid med placering på något av våra kontor i Göteborg eller Malmö. Du ingår i vårt "automationsteam" som består av sex medarbetare och rapporterar till vår försäljningschef. Resor förekommer löpande (mest dagsresor men också enstaka övernattningar varje månad). Körkort är ett krav. Ditt engagemang och samarbete med andra teammedlemmar kommer att vara avgörande för att säkerställa framgång i att leverera högkvalitativa lösningar och överträffa kundens förväntningar.

Vi letar efter dig, som har:
Vi vill att du har minst fem års erfarenhet från B2B-försäljning och en teknisk eftergymnasial utbildning är meriterande. Du har en bakgrund av framgångsrik försäljning av komplexa tekniska lösningar, gärna inom automation. Har du dessutom erfarenhet av truckar och materialhantering är det ett plus.

Du har ett strukturerat arbetssätt, analytisk förmåga och ansvarstagande attityd samt ett öga för såväl helhet som detaljer. Ditt stora teknikintresse inkluderar maskiner och fordon av alla slag och du är medveten om att komplexa lösningar kräver uthållighet och långsiktighet.

Du är duktigt på att bygga relationer och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, skriftligt och muntligt, samt kan leda försäljningsmöten och förhandlingar framgångsrikt.

Hitta din plats i vårt lag
STILL är en världsledande leverantör av intralogistiska lösningar för truckar och lagerteknik. Vi ingår i koncernen KION Group som med cirka 40 000 medarbetare globalt är en av marknadens starkaste aktörer. Hos STILL Sverige får du tryggheten med att jobba inom en stor koncern kombinerat med lokal gemenskap, flexibilitet och korta beslutsvägar. På STILL Sverige har vi kommit dit vi är tack vare våra grymma kollegor – vi är ett superlag! Vi hjälper varandra framåt och utvecklas tillsammans. På kontoren i Malmö och Göteborg är vi ett glatt gäng som ställer upp för varandra.

Vad vi kan erbjuda dig
Om du vill bli en del av en global och innovativ verksamhet där du har möjlighet att utvecklas så är STILL och KION Group rätt arbetsplats för dig. Vår företagskultur kännetecknas av våra värderingar integritet, samarbete, mod och enastående. Vi har högt i tak, välkomnar mångfald och våra medarbetares engagemang. Att våra medarbetare ska ha en trygg och säker arbetsmiljö är en självklarhet för oss, likaså att vi har en hållbar verksamhet.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Vi tillämpar löpande urval. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev som också ger svar på frågorna:
  • Varför är du intresserad av tjänsten som Teknisk säljare – Automation?
  • Vad tror du framför allt att du kan bidra med som Teknisk säljare – Automation?
Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink, helena.heijmink@comcube.se, 070-554 03 42 eller Helena Fransson 070-554 05 04, som hjälper oss i detta uppdrag. Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk:

https://comcube.varbi.com/se/what:job/jobID:696069/
Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

STILL är ett av världens största truckföretag med säte i Hamburg, Tyskland. Koncernen är ledande inom utveckling och produktion av högkvalitativ materialhanteringsutrustning och erbjuder sina kunder helhetslösningar. STILL Sverige AB, beläget med huvudkontor i Malmö, är ett helägt dotterbolag till STILL GmbH som i sin tur ägs av KION Group AG. Besök gärna www.still.se och www.kiongroup.com för mer information.

Sökord: STILL, Teknisk Säljare, KAM, Key Account Manager, Business Engineer, Automation, Göteborg, Malmö,

Liknande Jobb

STILL Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 april 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren