Hoppa till innehåll
STILL Sverige AB logotyp

SERVICETEKNIKER GÖTEBORG

Ansök nu
Din roll

STILL söker en utekörande servicetekniker med placering i Göteborg. Din främsta uppgift att säkerställa driften hos kundens totala truckflotta genom att serva, reparera och underhålla alla kundens truckar. Genom att förse våra kunder med spetskompetens inom el, diesel, hydraulik och mekanik ser vi till att hålla våra truckar rullande och på detta vis bidra till att nå högsta möjliga effektivitet och prestation i kundens produktion.

Dina styrkor

Du som söker har tidigare arbetat som servicetekniker i branschen eller med fordon i en teknisk miljö och vi ser gärna att du har arbetat med detta några år. Du har en god servicekänsla, är noggrann och ansvarstagande. Då arbetet innefattar en del arbete i datoriserade system krävs det även att du har god datorvana.

Hitta din plats i vårt lag

STILL är en världsledande leverantör av intralogistiska lösningar för truckar och lagerteknik. Vi ingår i koncernen KION Group som med cirka 40 000 medarbetare globalt är en av marknadens starkaste aktörer. Hos STILL Sverige får du tryggheten med att jobba inom en stor koncern kombinerat med lokal gemenskap, flexibilitet och korta beslutsvägar.

På STILL Sverige har vi kommit dit vi är tack vare våra grymma kollegor - vi är ett superlag! Vi hjälper varandra framåt och utvecklas tillsammans. Vi är ett glatt gäng som ställer upp för varandra.

Hos oss har du möjlighet att bli en nyckelspelare i ett växande företag där ditt arbete kommer ha ett stort inflytande. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete med stor frihet. Häng med oss på resan till toppen!

Vi letar efter key players, är du intresserad?
Frågor besvaras av Regional Servicechef Väst, Patric Svensson, +46 705 944 419, patric.svensson@still.se.
STILL Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 jan. 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

STILL är ett av världens största truckföretag med säte i Hamburg, Tyskland.
Koncernen är ledande inom utveckling och produktion av högkvalitativ materialhanteringsutrustning och erbjuder sina kunder helhetslösningar. STILL
Sverige AB, beläget med huvudkontor i Malmö, är ett helägt dotterbolag till
STILL GmbH med ansvar för försäljning och service av koncernens produkter på den svenska marknaden. Bolaget har växt kraftigt de senaste åren, tack vare stora försäljningsframgångar inom nyproduktion och eftermarknad. Den starka expansionen fortsätter och STILL Sverige AB omsätter idag 520 MSEK i en organisation med 130 anställda. Besök gärna
www.still.se
http://www.still.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Malmö stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga