Skådespelare - Extrajobb. Huvudroll till kommande svensk långfilm sökes! (kille, spelålder 11-14 år)

Skådespelare - Extrajobb. Huvudroll till kommande svensk långfilm sökes! (kille, spelålder 11-14 år)

Plattform Produktion söker huvudrollsinnehavare till långfilmen Entreprenör. Filmen handlar om en familj och vi söker nu rollen som LILLEBRODERN HUGO, som är 11-14 år gammal. Karaktären Hugo tycker mycket om hip hop, så gillar sökande musik så är det ett plus. Tidigare erfarenhet av skådespeleri krävs inte och provfilmningar sker löpande under april / maj. Vi söker främst folk i Västra Götalands regionen och Halland.

Regissören heter Simon Vahlne och har tidigare gjort den hyllade kortfilmen "Fight on a Swedish beach!!" som nominerades till Guldpalmen i Cannes kortfilmstävlan. Produktionsbolaget Plattform Produktion ligger bakom bland annat Oscarsnominerade och Guldpalmsvinnande filmen "The Square", och ett flertal hyllade och prisade andra lång- och kortfilmer.

Ev. provfilmning kommer ske i Göteborg.

Rollen är betald.

Yrkeskategori: Skådespelare, deltid.
Län: Västra Götalands

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:Skådespelare, Västra Götalands län

Dela gärna annonsen!

Läs mer här: http://www.skadespelare.se/jobs/huvudroll-till-kommande-svensk-langfilm-sokes-kille-spelalder-ar?&r=131
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Film, TV, Radio & Multimedia
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.statist.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordens största castingsajt för statister, skådespelare, artister, modeller, sångare, dansare, eventpersonal och crew! Över 3000 nya jobb varje månad! Här letar rollsättare, produktionsbolag och reklambyråer varje dag efter medverkande till TV-, film- reklam och teaterproduktioner.