👌 Skådespelare - Extrajobb. Lilla familjen (30-35), det äldre paret (65+) och ̶s̶t̶u̶d̶e̶n̶t 👌,...

👌 Skådespelare - Extrajobb. Lilla familjen (30-35), det äldre paret (65+) och ̶s̶t̶u̶d̶e̶n̶t 👌,...

Hejsan,

Nu söker vi precis som rubriken säger ett gäng olika roller. Det är tre små akter som tillsammans ska utgöra en kortare reklamfilm för ett fastighetsbolag. I korta lag så ska ni flytta ut och in med lite äventyr inemellan.

Sök nu!

Inspelning sker i och kring Borås som senast i början på maj. Troligtvis en inspelningsdag per akt/roll.

Lilla familjen, 30-35 - "Tryggheten"
Mitt i livet, full fart och en hel del spring med mer mer mer, hela tiden. Mångfacetterat, fredagsmys, babysim eller inskolning. Gör något nytt och kul med familjen tillsammans med oss.

Det äldre paret, 65+ - "Nytt kapitel"
Vemodigheten har släppt. Nu är det bara skönt att vara ni två igen och ett telefonsamtal från era utflyttade räcker gott. Troligtvis är ni trötta på att både måla och klippa gräsmattan och vill ha lite fräscha vindar helt enkelt. Är ni pigga och levnadsglada så kör vi.

Förstagångsköparen, ca 28 - "Egna ben"
Du är väldigt mycket här och nu samtidigt som du är medveten om dina val och har ett framtidstänk. Kan du hoppa från 10:an ner i vattnet så är du given!

Kom och ha skoj med oss :)

Uppdaterad annons 1/4, dock inget aprilskämt. Lycka till!

Yrkeskategori: Skådespelare, deltid.
Län: Västra Götalands

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:Skådespelare, Västra Götalands län

Dela gärna annonsen!

Läs mer här: http://www.skadespelare.se/jobs/85207-Familjen-det-aldre-paret-och-studenten-sokes-?scrollTo=true&&r=130#85207
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Film, TV, Radio & Multimedia
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.statist.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordens största castingsajt för statister, skådespelare, artister, modeller, sångare, dansare, eventpersonal och crew! Över 3000 nya jobb varje månad! Här letar rollsättare, produktionsbolag och reklambyråer varje dag efter medverkande till TV-, film- reklam och teaterproduktioner.