👌 Övrigt - Extrajobb. Personer med Japansk hĂ€rkomst sökes inför studie 👌, Lön: 300 kr

👌 Övrigt - Extrajobb. Personer med Japansk hĂ€rkomst sökes inför studie 👌, Lön: 300 kr

Vi söker försökspersoner med japansk hÀrkomst inför kommande filminspelningar i testmiljö pÄ vÄrt kontor, belÀget vid Första LÄnggatan 28B. Vi dokumenterar personers rörelsemönster, bÄde i labbmiljö och i samband med bilkörning. Filmerna Àr sedan en avgörande faktor för vÄr teknikutveckling.
Du som deltar bidrar till forskning som ligger i absolut framkant. Inspelningen kommer att ta cirka 1 timme med kontraktsskrivning.

GDPR: Vi hanterar dina datauppgifter i enlighet med lagstiftningen och GDPR. Avtal avseende anvÀndning av inspelat material kommer att slutas.

Om oss: Sedan 1999 har vi utvecklat AI i form av eyetrackingteknik som förstÄr, stödjer och förutser en individs intentioner och handlingar.

Yrkeskategori: Övrigt, deltid.
LÀn: VÀstra Götalands

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skÄdespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:Övrigt, VĂ€stra Götalands lĂ€n

Dela gÀrna annonsen!

LÀs mer hÀr: https://www.statist.se/jobs/personer-med-japansk-harkomst-sokes-infor-studie?&r=131
Mer info
OmrÄde Göteborgs stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Film, TV, Radio & Multimedia
Typ av anstÀllning Extrajobb, Projekt- / VisstidsanstÀlld
Hemsida http://www.statist.se
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordens största castingsajt för statister, skĂ„despelare, artister, modeller, sĂ„ngare, dansare, eventpersonal och crew! Över 3000 nya jobb varje mĂ„nad! HĂ€r letar rollsĂ€ttare, produktionsbolag och reklambyrĂ„er varje dag efter medverkande till TV-, film- reklam och teaterproduktioner.