Smörjare / Smörjtekniker

Smörjare / Smörjtekniker


Vi söker en Smörjtekniker / Smörjare till St1 Refinery AB.

Är du självgående och noggrann? Har du dessutom teknikintresse och bakgrund inom industrin? Då kan jobbet som smörjtekniker på St1 Refinery vara något för dig.

Arbetsuppgifter
I teamet där denna tjänst ingår arbetar flera mekaniker, en planerare och en roterandeingenjör. Alla rapporterar till gruppchefen för roterande utrustning. I samband med pensionsavgång söker vi nu en ny smörjtekniker för förebyggande underhåll.

Som smörjtekniker utför du det förebyggande underhållet på processanläggningens roterande utrustning genom smörjronderingar och oljekontroller.

Här möts du av ett självständigt arbete inomhus och utomhus i vår processanläggning där du har eget ansvar för den dagliga planeringen. Rollen innehåller även felsökning och problemlösning tillsammans med kollegorna i teamet.

Som smörjtekniker kommer du arbeta med smörjsystem, ny teknik och ständiga förbättringar för att utveckla och höja tillförlitligheten på vår roterande utrustning. Arbetet följs upp i vårt underhållssystem där vi också utvecklar och skapa ronder samt underhållsåtgärder.

Vem söker vi?
I denna roll lägger vi stor vikt vid de personliga kompetenserna och söker dig som är självgående och noggrann med god initiativförmåga.

 • Du är strukturerad med förmågan att planera och prioritera ditt arbete.
 • Vidare har du en god kommunikativ förmåga och samarbetar bra med andra.
 • Vi söker dig med gymnasiekompetens inom teknik eller mekanik, alternativt motsvarande erfarenhet.
 • Du har en grundläggande kunskap i smörjteknik.
 • Det är meriterande om du även har viss erfarenhet från arbete inom industrin.
 • Viss datorvana är ett krav samt att kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
 • Eftersom visst arbete sker utanför raffinaderiets omedelbara närhet krävs att du har B-körkort.

Att arbeta inom processindustrin ställer höga krav på säkerhetsmedvetenhet och därför ser vi också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.

Vi kommer lägga stor vikt vid introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt.

På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery

Vi erbjuder

 • Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
 • Bonuslön
 • Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
 • Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.m.

Är du intresserad?

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten, kontakta HR, Josefine Klippenberg, 031-744 62 39. Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Till samma avdelning söker vi även en Underhållstekniker / Mekaniker som du kan läsa om här: https://www.intenso.se/sv/ad/26771258-underhallstekniker-st1-refinery-ab-goteborgOm St1
St1är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.

St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva. På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 250 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds
Sista ansökningsdag 27 apr 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.