Hoppa till innehåll
St1 Refinery AB logotyp

Mekaniker / Underhållstekniker


Vi söker en Mekaniker / Underhållstekniker inom roterande utrustning till raffinaderiet i Göteborg

Är du en mekaniker som har stort tekniskt intresse och gillar att skruva och meka?

Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? Ta chansen att bli en av medarbetarna i vår verkstad på St1 Refinery AB, Göteborg.


Arbetsuppgifter
Som mekaniker / tekniker hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team beståendes av andra mekaniker, smörjtekniker, planerare och underhållsingenjörer. Här möts du av ett varierande och självständigt arbete inomhus och utomhus i vår processanläggning. Du kommer arbeta med felsökning, provkörning, reparation och underhåll av raffinaderiets roterande utrustning så som pumpar, gaskompressorer, turbiner och fläktar. Du genomför lager och tätningsbyten, uppriktning och service för att upprätthålla den höga tillförlitligheten på raffinaderiets maskiner.


Vem söker vi?

  • Vi letar efter dig som har ett stort intresse av roterande utrustning och som kontinuerligt vill utvecklas genom att utbildas och lära dig mer i yrket.
  • Det är meriterande om du har har relevant erfarenhet från process/varvsindustrin samt roterande utrustning.
  • Du har industri-/fordonsteknisk utbildning eller motsvarande kunskap.
  • Det är meriterande om du har maskinkunskaper sedan tidigare, antingen via en utbildning och/eller erfarenhet.
  • Du har ordningssinne, god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl på svenska.
  • Du ser snabbt vad som behövs göras och tvekar inte att ta egna initiativ för att få jobbet gjort.

Att arbeta inom processindustrin ställer höga krav på säkerhetsmedvetenhet och därför ser vi också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.

Eftersom visst arbete sker utanför raffinaderiets omedelbara närhet krävs att du har B-körkort.

På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery

Vi erbjuder:

  • Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
  • Bonuslön
  • Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
  • Andel i företagets vinstandelsstiftelse mm.

Är du intresserad?

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten, kontakta HR, Josefine Klippenberg, 031-744 62 39

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Just nu söker vi till samma avdelning även en Smörjare / Smörjtekniker, du kan läsa mer om jobbet här: https://www.intenso.se/sv/annons/26771257-smorjare-st1-refinery-ab-goteborg

Om St1
St1är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.

St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva. På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 250 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.


Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 apr. 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare