Hoppa till innehåll
Är du vår nästa drifttekniker / processoperatör?

Vi söker flera medarbetare till vårt driftteknikergäng i Göteborg!

St1:s raffinaderi är i uppstarten av sin omställning till produktion av förnybara bränslen. Just nu pågår bygget av ett av våra kommande tillskott på raffinaderiet, en produktionsanläggning för tillverkning av biodiesel. Anläggningen är ett av våra första stora steg mot visionen att bli den ledande producenten och säljaren av CO2-medveten energi och resan dit har bara börjat.

För att kunna fortsätta resan söker vi nu dig som vill följa med oss på vägen. Har du erfarenhet av eller utbildning inom driftteknik eller närliggande område och dessutom engagemang och en vilja att lära? Då är du rätt person för oss!

"Jag har arbetat på ST1 i snart två år och det är ett intressant jobb med stora utvecklingsmöjligheter. Ingen dag är den andra lik och det blir aldrig tråkigt då det nästan inte finns någon begränsning i vad du kan lära dig."

- Linnea, Drifttekniker på ST1 Refinery i Göteborg

Här kan du läsa hela intervjun med Linnea och få mer information om hur det är att arbeta som drifttekniker hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery/kampanj

Arbetsbeskrivning
Som drifttekniker på St1 raffinaderi får du arbeta varierat med allt från kontroller, rondering, skötsel samt styrning av process- och tankanläggningar. Du erbjuds löpande utbildning och du ges möjlighet att växa och utvecklas som en grym drifttekniker.

Som drifttekniker arbetatar du i kontinuerlig skiftgång och blir en viktig del i ett, av fem, väl sammansvetsade skiftlag. Arbetsuppgifterna varierar mellan kontrollrums- och utomhusarbete. Du kommer att arbeta med skötsel och drift av högautomatiserade processanläggningar samt processutrustning som kompressorer, pumpar, ugnar och ångpannor. De dagliga arbetsuppgifterna sker i samverkan med processingenjörer och underhållstekniker. 

Vem är du?
Vi letar efter dig som har en teknisk utbildning (t.ex. kemiingenjör, sjöingenjör, maskinbefäl, YH-utbildning) eller likvärdig kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har tidigare erfarenhet från liknande processindustrier, samt vana att arbeta skift. 

Som person är du öppen, positiv och flexibel samt gillar att samarbeta med andra. Då arbetsuppgifterna varierar tror vi att du lockas av att arbeta praktiskt med tekniska lösningar likväl som analytisk problemlösning framför processdataskärmar.

Vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) så vi ser också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö. 

Vi erbjuder
På St1 raffinaderi erbjuds du ett utvecklande och spännande arbete i en bransch i stor förändring. I arbetet mot vår vision, att vara den ledande producenten av CO2-medveten energi, har vi flertalet pågående forsknings- och utvecklingsprojekt som du har möjlighet att vara del av.

Som anställd på St1 erbjuds du fast lön, bonuslön och andel i företagets vinstandelsstiftelse. På vårt raffinaderi finns också goda träningsmöjligheter och vi har såväl gym som tennisbana och uppvärmd utomhuspool. Som anställd får du även subventionerad företagshälsovård, hälsoundersökningar och friskvårdsbidrag.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, och Josefine Petersson, 0702-501429, på Intenso Teknikrekrytering.

Vi ser fram emot att höra av dig - varmt välkommen med din ansökan!

Om St1
St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva raffinaderier. På ST1 Raffinaderi, beläget på Hisingen i Göteborg, arbetar ca 250 experter inom oljebranschen med allt från produktion och underhåll av anläggningen till utveckling av produkter och produktionen.

St1 Nordic Oy är en nordisk energigrupp vars vision är att vara den ledande producenten och säljaren av CO2-medveten energi. Koncernen undersöker och utvecklar ekonomiskt och miljömässigt hållbara energilösningar. St1 fokuserar på bränslemarknadsföringsverksamhet, oljeraffinering och förnybara energilösningar som avfallsbaserade avancerade etanolbränslen, biogas och industriell vindkraft. Koncernen har 1250 St1- och Shell-märkta detaljhandelsstationer i Finland, Sverige och Norge. St1 har sitt huvudkontor i Helsingfors och sysselsätter för närvarande mer än 1000 personer.

Läs mer på www.st1.com.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 apr. 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare