Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vi på SOS Alarm är varje dag med och skapar ett tryggare Sverige. Vi larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Vi är ett värderingsstyrt bolag med en vision om ett tryggare Sverige för alla. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap. Vi är marknadsledande och verksamma inom såväl offentlig som privat marknad, med växande kommersiella tjänsteområden.

Motiveras du av människor och är duktig på att skapa tillit och förtroendefulla relationer, då tror vi att du är vår nya Gruppchef till Göteborg.

Din vardag som Gruppchef

I rollen som Gruppchef är du en av sex Gruppchefer som tillsammans med Platschef leder såväl det operativa som det strategiska arbetet på SOS-centralen i Göteborg.

Du är närmsta chef för SOS-operatörer och har en coachande roll, där du får varje enskild medarbetare att utvecklas samt skapa goda förutsättningar för hela gruppen tillsammans med dina kollegor.

Till dina arbetsuppgifter hör att hålla medarbetarsamtal, medarbetarutveckling, vara aktiv i schemaläggning tillsammans med bemanningsavdelningen, arbeta med kvalitetsuppföljning, kompetensförsörjning och rekrytering av SOS-operatör samt uppföljning av leverans gentemot kund.

Du ansvarar även för leverans mot verksamhetens mål tillsammans med dina kollegor. I tjänsten ingår intern samverkan både lokalt och nationellt samt med våra externa samverkanspartners och kunder och du kommer både delta och driva utvecklingsarbete för centralen.

Arbetstidens förläggning är som grund dagtid men i din roll som gruppchef kommer du behöva arbeta flexibla tider som kan variera utifrån verksamhetens behov, då dina medarbetare arbetar dygnsgående tjänst.

I rollen ingår samverkan med både kunder och övriga gruppchefer inom SOS Alarm, samt med HR och stödfunktioner på huvudkontoret i Stockholm.

Vi erbjuder dig

Att vara Gruppchef inom SOS Alarm innebär stora utvecklingsmöjligheter och att du är en viktig ambassadör för SOS Alarms kultur såväl internt som externt. Du får även möjlighet att gå Ledstjärnan som är vår interna ledarutbildning och andra utbildningar som hjälper dig i rollen som ledare hos oss. Du får även möjlighet att omge dig av kollegor med ett otroligt engagemang och vilja att skapa förutsättningar för andra SOS:are att skapa ett tryggare Sverige för alla.

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

Vi söker dig

Du har tidigare arbetat som chef och ledare och brinner för ledarskapsfrågor. Du har förståelse för frågeställningar som uppkommer i en verksamhet som arbetar 24/7/365. Vi ser att du kan ta till dig och agera utifrån SOS Alarms värderingar; Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande. Stor hänsyn tas till dina personliga egenskaper och din förmåga att leda med ett coachande förhållningssätt.

Med din goda samarbetsförmåga, och som en närvarande och trygg ledare kommer du att vara framgångsrik i rollen som gruppchef. Du är intresserad av människor och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du baserar ditt ledarskap på tydlighet och har en mycket god förmåga att leda och skapa struktur.

Du har goda kunskaper i Officepaketet samt uttrycker dig väl i skrift. Ditt arbete kännetecknas av ett driv där du bidrar till att utveckla en verksamhet i förändring. Du tar initiativ och driver frågor på olika nivåer i organisationen.

Eftersom SOS Alarm är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan snarast, dock senast den 1:e juni 2023. Urval sker löpande.

Har du frågor? Kontakta rekryterande chef, Petra Andersson på petra.andersson@sosalarm.se.

SOS Alarm genomför säkerhetsprövning med registerkontroll på sin personal enligt kraven ur säkerhetsskyddslag (2018:585). Även en kontroll enligt Lag (1974:191) om bevakningsföretag utförs och är aktiv under anställningsperioden. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.
Mer info
Kontaktperson
Petra Andersson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juli 2023 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SOS Alarm har en unik verksamhet. Dygnet runt, året om hanterar vi larm och koordinerar hjälpresurser vid olyckor, kriser och störningar i samhället. I nära samverkan med våra kunder och partners stärker vi den svenska trygghetskedjan. SOS Alarm ägs av oss alla gemensamt - genom staten och alla Sveriges Kommuner och Regioner. Tillsammans skapar vi ett tryggare Sverige för alla, nu och i framtiden.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare