Affärsdriven rekryteringsansvarig till SMW Group i Göteborg

Affärsdriven rekryteringsansvarig till SMW Group i Göteborg

Din nya roll som rekryteringsansvarig

I din roll som rekryteringsansvarig bidrar du till SMW Groups fortsatta expansion i Sverige med fokus på försäljning och rekrytering. Du planerar och genomför aktiviteter och uppföljningar av bearbetade kunder på svenska marknaden med fokus på budget och resultat. Som rekryteringsansvarig kommer du ansvara för att bygga upp rekryteringsaffären och hjälpa till att rekrytera in fler till teamet i takt med att affären växer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvar för att bygga upp rekryteringsaffären
  • Tillsammans med VD, skapa och genomföra strategier, försäljningsmål och planer för tillväxt. Du får även påverka och bidra till tillvägagångssättet och vilka verktyg/system som ska användas i rekryteringsprocessen
  • Operativt ansvarig för leveransen i rekryteringsaffären
  • Initialt fokus att producera material och processer (utbildningsinnehåll, manus, koncept)
Som rekryteringsansvarig rapporterar du till VDn och utgår från ett av Sveriges mest hållbara kontorslandskap på Masthamnsgatan 21 i Göteborg där ca 24 personer arbetar.

Vem söker vi?

Vi söker en positiv och driven affärsledare i Göteborg som älskar att leverera resultat. Du är kommunikativ och delar med dig av kunskap och idéer för att få andra att växa i teamet. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Som rekryteringsansvarig är det meriterande om du har erfarenhet av olika rekryteringssystem.

Vidare ser vi att:
  • Du är en affärsdriven person med dokumenterad försäljning och starkt kundnätverk.
  • Du har bred kompetens inom rekrytering- från start till mål samt som du bidrar med idéer och utveckling av rekryteringsprocessen.
  • Du täcker dina kostnader och kan snabbt bidra till affären.
  • Du är en trygg ledare som bidrar till fortsatt utveckling av säljteamet.
Om SMW Group

Vi tror på det vi gör, vi tror på våra anställda. Tillsammans har vi byggt upp SMW Group. Tillsammans utmanar vi varandra. Vi har gått från att vara annonsproducenter till att numera också vägleda kunder genom strategisk medieplanering, Employer Branding-kampanjer, filmproduktion och copywriting - tillsammans. Läs gärna mer på vår hemsida https://www.smwg.se/

Har vi väckt ditt intresse?

Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på ett par korta frågor. Vi tar inte emot ansökningar per mail. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder, åldrar och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Testerna görs tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här - https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/.

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Saba Solomon på saba.solomon@wise.se. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 16 apr 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.