Hoppa till innehåll
Släpis AB logotyp

Vi söker innesäljare till vår depå i Göteborg

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Är du den vi söker?

Är du en innesäljare med stort driv, har tidigare erfarenhet av försäljning och har ett stort intresse för motorbranschen? Trivs du på en arbetsplats där kundnöjdhet och personaltrivsel står i fokus? Då kanske du är precis vad vi söker!

Släpis AB ingår i BPW-koncernen som är en av världens största tillverkare av axlar till släpfordon. Med anläggningar runt om i hela Sverige söker vi nu en ny innesäljare till vår depå i Göteborg.

I tjänsten som innesäljare har du ansvar för att driva företagets försäljning, skapa merförsäljning (genom att presentera företagets produkter och service vid kunddisk, telefon och mejl). På ett proaktivt arbetssätt bidrar du till en ökad merförsäljning hos både befintliga och potentiella kunder.

Arbetsuppgifterna innefattar (men är inte begränsat till) följande:
  • Skapa försäljning gentemot befintliga och nya kunder
  • Ge teknisk information, support och vägledning till kunder
  • Ansvara för kommunikation och relationen med leverantörer
  • Samverka internt för att stärka affären
  • Arbetsuppgifter som innefattar olika delar av lagerhantering
Din Profil
Vi söker dig som har stort driv, hög serviceanda och är lösningsorienterad. Du är engagerad och mån om att alltid levererar högsta service till både dina kunder och leverantörer.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av teknisk försäljning för reservdelar till tunga fordon, såsom: trailers, släpvagnar och lastbilar. Du är affärsmässig, har ett stort driv med en bra kommunikativ förmåga och är resultatorienterad.

För att lyckas i rollen är du:
  • En engagerad, intresserad och driven säljare
  • Prestigelös och har inga problem med att hugga i och hjälpa till där det behövs
  • Självgående men har god samarbetsförmåga
  • Lösningsorienterad med en god kommunikativ förmåga
  • Har B-körkort
I övrigt har du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av att arbeta i Jeeves

För att trivas hos oss är du nyfiken och intresserad av Släpis produktsortiment. Du trivs i högt tempo och har lätt för att prioritera i ditt dagliga arbete.

Tjänsten är placerad på Släpis i Göteborg och är en tillsvidaretjänst på heltid. Provanställning 6 mån tillämpas. Varmt välkommen!
Släpis AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 jan. 2024 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Släpis säljer reservdelar och paketlösningar och är en del av BPW Group som finns i 25 länder och erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter för reservdelshandel mot tunga fordon. Släpis finns på tolv orter i Sverige där Stockholm är den nordligaste och Malmö den sydligaste. Släpis huvudkontor och centrallager ligger i Ängelholm. På centrallagret finns över 12.000 olika artiklar för omgående leverans, allt från de vanligaste förslitningsdelarna till de mer udda reservdelarna, och ca 38 000 artiklar i artikelsystemet.

Vi jobbar alltid med kunden och vår personal i fokus och har en personlig prägel. Vi är stolta över vår otroligt kunniga personal som kan konsten att hjälpa snabbt, säkert och effektivt.
Kvalitetsprodukter, stark regional förankring och snabb distribution är andra av våra styrkor.
https://www.slapis.se/

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga