Hoppa till innehåll
Släpis AB logotyp

Försäljningsansvarig Göteborg

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Släpis beskrivs av sina medarbetare som ett tryggt företag där man har en stolthet, respekt, hög servicegrad, mycket glädje, stor gemenskap, hög lojalitet, ett stort engagemang, en hög kvalitét och stor möjlighet till utveckling.

Är du en driven och engagerad ledare som vill jobba på ett familjärt företag i en större koncern med trevliga kollegor och bra anställningsförmåner? Då är det kanske dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
Som försäljningsansvarig har du ansvar för att driva försäljningsprocessen från första kontakt med kund till avslutad affär. På ett proaktivt arbetssätt bidrar du till en ökad merförsäljning hos både befintliga och potentiella kunder.

I rollen som försäljningsansvarig motiverar och vidareutvecklar du dina medarbetare med ett stort engagemang. Teamet du arbetar i är din styrka och du har ansvar för att medverka till en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor.

Arbetet kommer bland annat att innefatta:
 • Aktiv bearbetning av kunder
 • Ansvara för försäljningsbudget
 • Leda och fördela arbetet på filialen
 • Verka för en trygg, positiv och välfungerande arbetsmiljö
 • Samverka internt för att stärka affären
Din Profil
För att trivas på Släpis känner du en stolthet i ditt arbete. Du är flexibel och prestigelös, värderar ett välfungerande samarbete, är pålitlig och driven samt har ett högt engagemang med ett stort intresse för att utvecklas och lära dig nya saker. Som ledare är du positiv, driven, energisk, orädd och har lätt för att bygga relationer.

I övrigt är du lösningsorienterad och mån om att alltid levererar högsta service till såväl kunder som leverantörer. Släpis värderar en trygg arbetsmiljö där samtliga medarbetare samverkar för ett gott arbetsklimat.

Krav:
 • Tidigare erfarenhet av B2B försäljning
 • God ledarskapsförmåga
 • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
 • Goda datorkunskaper i Microsoft Office, meriterande att ha arbetat i CJM/Jeeves
 • Körkort
 • Tidigare dokumenterad erfarenhet från ledande befattning
Tidigare erfarenhet av arbete med tunga fordon och reservdelar är meriterande.

För att trivas hos oss delar du våra värderingar och har en god förståelse för transport och lastbilsbranschen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning kan komma att tillämpas.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

OBS, på grund av semestrar kan återkoppling komma att dröja. Vi ber om ursäkt för detta och lovar att återkomma snarast möjligt.
Släpis AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Släpis säljer reservdelar och paketlösningar och är en del av BPW Aftermarket Group (som ingår i BPW som finns i 25 länder och erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter för reservdelshandel mot tunga fordon). Släpis finns på tolv orter i Sverige där Luleå är den nordligaste och Malmö den sydligaste. Släpis huvudkontor och centrallager ligger i Ängelholm. På centrallagret finns över 12,000 olika artiklar för omgående leverans, allt från de vanligaste förslitningsdelarna till de mer udda reservdelarna, och ca 38 000 artiklar i artikelsystemet.

Vi jobbar alltid med kunden och vår personal i fokus och har en personlig prägel. Vi är stolta över vår otroligt kunniga personal som kan konsten att hjälpa snabbt, säkert och effektivt. Kvalitetsprodukter, stark regional förankring och snabb distribution är andra av våra styrkor.