Hoppa till innehåll
Skrotfrag logotyp

Maskinförare Agnesberg

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
På Skrotfrag återvinner vi de allra flesta sorters avfall. Tillsammans sparar vi på jordens resurser och bidrar till en bättre värld. Skrotfrag söker nu en maskinförare till Agnesberg, en av Sveriges största produktionsanläggningar inom metallåtervinning. Du blir en del av en dynamisk arbetsplats som återvinner med omtanke och är i ständig utveckling.

Om rollen

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att lossa material med materialhanterare från lastbilar som kommer in med olika metaller. Du kommer även att få klassificera, sortera material samt mata fragmenteringsanläggningen med metaller som ska fragmenteras. Tjänsten innebär att köra och hantera olika arbetsfordon samt även underhållsarbete på produktionsanläggningen.

Vi ser att du har följande kvalifikationer
  • Minst gymnasieexamen
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du har genomfört en maskinförarutbildning samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du förarbevis för hjullastare, grävmaskin och truck ser vi det som positivt.

Personliga egenskaper

Du erbjuds ett varierande och självständigt arbete, därmed är det viktigt att du är ansvarstagande, positivt inställd till dina arbetsuppgifter samt initiativtagande och prestigelös. Du är en lagspelare, samtidigt som du kan arbeta självständigt när det krävs.

Erbjudande

Vi erbjuder dig en stimulerande roll där du får arbeta tillsammans med drivna och professionella kollegor i ett företag som drivs av utveckling och med en stark framåtanda. Vi har kollektivavtal med tillhörande försäkringar och tjänstepension samt friskvårdbidrag. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Ansökan och frågor kring tjänsten

Låter det här som en spännande tjänst? Varmt välkommen med din ansökan senast den 2024-06-30

Märk din ansökan med "Maskinförare Agnesberg". Urval sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Mats Frölander på 072-752 58 65.

Familjeföretaget Skrotfrag AB grundades redan 1972, med affärsidén att samla in skrotbilar och bearbeta dessa för återvinning, med hjälp av en mobil bilpress. I dag har Skrotfrag tre produktionsanläggningar, Agnesberg, Oskarshamn och Sjövik, samt 26 filialer i mellersta Sverige. Företaget är en av de ledande aktörerna inom återvinning av järn och metaller, men även en aktör för övriga resurstillgångar. Tillsammans med kunder återvinner Skrotfrag för framtiden med omtanke inom ett stort antal branscher. Skrotfrag har närmare 160 medarbetare och omsätter 1.8 Mdkr. https://skrotfrag.se/
Skrotfrag logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren