Underhållsmekaniker

Underhållsmekaniker

Är du en person som vill vara med och bidra till en mer hållbar framtid?

I rollen som underhållsmekaniker kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll i ditt dagliga arbete. Vidare kommer du att utföra löpande reparationer. För att trivas på det här jobbet krävs det att du gillar varierande arbetsuppgifter.

Teamet på filialen i Agnesberg består av 21 medarbetare där alla ställer upp för varandra, har en bra teamkänsla och har roligt på jobbet. Det finns goda möjligheter att utvecklas så länge man har viljan och drivet med sig. För att trivas på Skrotfrag är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Det viktigaste är din inställning, ditt driv och din vilja till att bidra. Vi tror att du som söker har erfarenhet från tidigare arbeten i roller som exempelvis mekaniker, plåtarbetare eller svetsare.

För att vara aktuell för denna tjänst söker vi dig som har:
  • Erfarenhet av verkstads eller reparationsarbete
  • Erfarenhet av svetsning
  • Kan utrycka dig i svenska i både tal och skrift
  • B-Körkort
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av skärande bearbetning, svarv, fräs och plåtbearbetning.
  • Truckkort
Schemalagdarbetstid och helgarbete förekommer.

För denna rekryteringsprocess kommer vi att hantera urval och intervjuer löpande, det innebär att vi kan ta ner annonsen före sista ansökningsdatum som är den 28 mars 2023.

Skicka därför din ansökan med CV och personligt brev till maryam.wahlund@skrotfrag.se alternativt via knappen "Ansök nu" redan idag för att vara en del av urvalet!

Med anledning av dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Reparatör, Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://skrotfrag.se
Sista ansökningsdag 28 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Familjeföretaget Skrotfrag AB grundades redan 1972, med affärsidén att samla in skrotbilar och bearbeta dessa för återvinning, med hjälp av en mobil bilpress. Verksamheten har utvecklats och förfinats genom åren. I dag har Skrotfrag tre produktionsanläggningar, Agnesberg, Oskarshamn och Sjövik, samt 25 filialer, samtliga belägna i mellersta Sverige. I dag är företaget en av de ledande aktörerna inom återvinning av järn och metaller, men även en aktör för övriga resurstillgångar. Skrotfrag har närmare 160 medarbetare och omsätter 1.8 Mdkr.