Mätoperatör till NKC!

Mätoperatör till NKC!


NKC Manufacturing söker nu en mätoperatör! Är du en noggrann person som gillar att ha kundkontakt både internt och externt samt vill vara med och leverera produkter till världsledande industriföretag? Har du som lägst en grundutbildning inom teknik? Då kan du passa för den här tjänsten! Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag.

Om företaget
NKC Manufacturing Sweden AB är ett helägt dotterbolag till NKC, Nakanishi Metal Works Co. LTD som ligger i Osaka Japan. En familjeägd koncern som består av 19 bolag, däribland ett antal tillverkningsanläggningar i världsklass, i och utanför Japan, som exporterar högkvalitativa produkter till alla hörn av världen. Sedan grundandet 1924 är ledorden innovation och flexibilitet, som har gjort det möjligt för oss att hålla jämna steg med alla förändrade marknadskrav. NKC flyttar fram positionerna inom teknik för våra kärnområden: hållare och bilkomponenter.

Dina arbetsuppgifter
NKC behöver förstärka med personal inom området mätteknik. Mätteknik mäter komponenter till lager- och bilindustrin. Avdelningen har en tydlig supportfunktion gentemot produktionen.

Verksamheten omfattar:
Mätklocksinställningar, mätning innan leverans, nivåmätningar, kalibreringar, underhåll av mätapparater, medverka i projekt, utbilda och stödja tillverkningen i mättekniska frågor med mera.

I arbetsuppgifterna ingår dokumentation av mätresultat i form av Excel-dokument eller via statistiskt processtyrningsprogram.
I denna tjänst kommer du ha regelbunden kontakt med våra interna och externa kunder.


Din profil
Vi ser att du har en grundutbildning på lägst teknisk gymnasienivå. Kompetens inom GPS, kan ritningsläsning och har CMM kunskap

Meriterande:
Erfarenhet från tidigare arbete inom mättekniska områden är meriterande.
CMM kunskap, meriterande i programvara Calypso
Engelska i tal och skrift

Du bör vara systematisk, noggrann och med gott sinne för ordning och reda, samt tycka om att arbeta med många människor. Du ska kunna arbeta både i grupp och kunna sköta uppgifter på egen hand. IT används vid flertalet uppgifter och det kräver goda kunskaper i Excel.

Vi tror på mångfald och ser därför gärna kvinnliga sökanden!


Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar NKC Manufacturing med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av oss på Skill med goda chanser för övergång till NKC.

Om du känner att detta är en roll för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Hilda Rehn hilda.rehn@skill.se

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.