Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Senior Projektcontroller – konsultuppdrag

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi dig som har minst 5 års erfarenhet av arbete som projektcontroller där du är van vid att självständigt arbeta med stora och komplexa projekt. Har du dessutom möjlighet att ta dig an ett spännande konsultuppdrag under minst 6 månader med start så snart som möjligt, så ska du inte missa denna tjänst!

Om tjänsten
Som senior projektcontroller arbetar du affärsnära, i en roll nära projektledare, chefer, costcontrollers och övrigt ekonomiteam. Fokus i rollen ligger på att följa upp stora komplexa projekt. Du är ansvarig för att bygga egna ekonomiska rapporter, bidra i framtagandet av prognoser, följa upp och analysera ekonomiskt utfall, risker och projektavvikelser, samt sätta tidsplaner. Vidare säkerställer du en korrekt projektredovisning och sammanställer underlag och rapporter till månads- och kvartalsgenomgångar samt agerar kravställande ut mot bolagets samarbetspartners.

Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och är på 100%. Detta är ett konsultuppdrag via SJR på minst 6 månader. Vår kund sitter i trevliga lokaler på Hisingen.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har arbetat som projektcontroller inom en projektverksamhet tidigare och självständigt följt upp större projekt. Om du har erfarenhet av byggbranschen är det starkt meriterande. Vidare känner du dig trygg i att arbeta med större affärssystem och är en van användare i Excel och Power BI.

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll är du en engagerad och flexibel person med god affärsförståelse som trivs i en dynamisk, tidstyrd verksamhet. Du får gärna tycka att det är roligt att effektivisera rutiner och processer för uppföljning och kontroll samt utbilda inom ekonomi. Vidare är du trygg i dina kunskaper och van vid att arbeta självständigt, effektivt och strukturerat. Din sociala och kommunikativa sida gör att du pedagogiskt kan förmedla dina kunskaper ut i organisationen och på så sätt skapa goda relationer både internt och externt. Du har även förmågan att snabbt komma in i nya uppgifter och system och tycker att det är roligt att ta ansvar.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Karin Fors på 0704-715924. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

SJR logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 dec. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga