Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Senior Ekonomikonsult, 50–100%, start omgående

Ansök nu
Är du intresserad av en ett konsultuppdrag på ett spännande mindre bolag där du ska ta ansvar för ekonomi och redovisning och se till att bolaget rapporterar rätt? Har du dessutom möjlighet att påbörja ett nytt uppdrag relativt omgående, då kanske detta är något för dig!

Om tjänsten
Som ekonomikonsult hos vår kund ligger fokus på både operativt och strategiskt ekonomiarbete, med allt ifrån projektredovisning och självständiga bokslut till ekonomistyrning. Vid din sida har du ett mindre ekonomiteam. Bolaget befinner sig i en förändringsfas.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en tidigare bakgrund som ekonomiansvarig, redovisningschef eller kvalificerad redovisningsekonom. Du får gärna ha bra koll på projektredovisning och vara van vid att granska och säkerställa att bolagets siffror ser korrekta ut.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Du är självständig i ditt arbete, trygg i dina kunskaper och driven. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare har du möjlighet att snabbt komma in i nya uppgifter och system och tycker att det är roligt att arbeta både kvalitetsmedvetet och effektivt.

Ytterligare information
Vår kund sitter i centrala Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag via SJR med start omgående. Uppdraget kommer initialt att pågå fram till årsskiftet, men eventuellt kan det även komma att bli förlängt till sommaren 2024. Tjänsten är på 50-100%.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Hanna Niklasson på 0704-715901. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-06-07.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare