Redovisningsekonom med SAP till fartfyllt bolag i Göteborg

Redovisningsekonom med SAP till fartfyllt bolag i Göteborg

Till vår kund inom retailbranschen söker vi en trygg redovisningsekonom till en långsiktig roll. Här blir du en del av ett växande och fartfyllt bolag i internationell miljö där varje dag bjuder på utmaningar och möjligheter!

Vår kund sitter i trevliga lokaler centralt i Göteborg och du blir en del av ett ekonomiteam om 11 personer där nyfikenhet och entusiasm präglar det dagliga arbetet.

Om tjänsten
Som redovisningsekonom kommer du ha ansvar för att sköta redovisningen i tre bolag. Dina främsta arbetsuppgifter innebär att arbeta med löpande bokföring och redovisning, sköta avstämningar och periodiska sammanställningar, moms, göra bokslut samt rapportera till relevanta myndigheter. Vid din sida har du en ekonomiassistent som sköter kund- och leverantörsreskontran.

Du har ett nära samarbete med såväl ekonomiteamet som andra avdelningar för att utveckla och driva positiva förändringar i bolaget. Inom redovisningen kommer du bidra med expertkunskap för att effektivisera arbetet genom nya processer och rutiner.

Din profil
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du känner dig trygg i löpande bokföring, avstämningar och bokslutsarbete och utöver svenska kommunicerar du även obehindrat på engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av att arbeta i systemet SAP är ett krav för tjänsten.

Som person har du ett stort engagemang och tycker om att ha roligt på jobbet! Vi tror att du trivs i en organisation som är i förändring och utveckling, du är flexibel och lösningsorienterad med en förmåga att kunna prioritera bland arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är kommunikativ, öppen och prestigelös och att du tar självständigt arbete för att driva arbetet framåt.

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid och vi söker dig som kan börja så snart som möjligt. Du kommer att börja som konsult via SJR och efter sex månader är ambitionen att din anställning går över till vår kund.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sofia Erikson på 070-471 59 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 23e mars.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Kontaktperson Sofia Erikson
Telefon 070-471 59 07
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.