Redovisningsekonom med lönekompetens till White Arkitekter

Redovisningsekonom med lönekompetens till White Arkitekter

White Arkitekter är ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor. Vi arbetar med hållbar arkitektur, design och stadsutveckling i en internationell kontext för nuvarande och kommande generationer.

Vår mission är att, med arkitekturens kraft, driva omställningen till ett hållbart liv. Vår vision är att 2030 ska alla våra projekt vara formstarka och klimatneutrala. Vi är ett medarbetarägt arkitekturkollektiv som utgörs av cirka 800 medarbetare med närvaro i Sverige, Norge, Storbritannien, Tyskland, Kanada och Östafrika. Vårt huvudkontor är i Göteborg och vi sitter i fina och fräscha lokaler mitt i stan på Magasinsgatan. Vi erbjuder flexibla och förmånliga arbetsvillkor.


White behöver nu förstärka ekonomiavdelningen med ytterligare en kollega som kommer att jobba med både redovisning och löneadministration!

Har du lätt för att samarbeta och är kommunikativ med ett par års erfarenhet från lön och ekonomi, samt vill jobba på ett värderingsstyrt och omtänksamt bolag som är medarbetarägt? Då är det kanske dig vi söker till Whites huvudkontor i centrala Göteborg!

Om rollen
Ekonomiavdelningen består av 13 personer, varav 10 är i Göteborg, och du rapporterar till CFO.
Du kommer få en bred roll där du jobbar ca 50 % med redovisning och övrig tid jobbar med lön och är ett stöd till lönespecialisten.

Denna roll kommer ha ansvar för de utländska filialerna i Oslo, Stuttgart och London gällande bokföring och förse de externa lönekonsulterna med underlag. Rollen innebär även ansvar för redovisningen i ett antal stiftelser och vilande bolag. Arbetet innebär många kontaktytor inom organisationen men även externt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Redovisning stiftelser och vilande bolag
  • Avstämningar balans- och bankkonton
  • Ansvar aktiehantering White Intressentstiftelse
  • Diverse bokföring för utländska filialer och White Arkitekter
  • Löneförberedande för utländska filialer
  • Back-up för lönespecialisten
  • Hantering av tidrapporter

Din profil

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning samt några års relevant arbetslivserfarenhet inom redovisning och/eller lön och har intresse av att jobba med båda delar. Har du erfarenhet från konsultbranschen och varit delaktig i bokslut ses det som positivt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt i Excel. Har du erfarenhet från Unit Business World (Agresso) är det meriterande.

Du har en hög servicenivå med god samarbetsförmåga, samt är noggrann och kvalitetsmedveten. Som person är du även prestigelös och social, samt kommunikativ och initiativtagande.

Vill du arbeta i en spännande miljö i ett bolag som vill växa genom att bidra till en hållbar värld, som lever som man lär med hållbarhet och miljöaspekter? Då är detta tjänsten för dig!

Ansökan
I denna rekrytering har White Arkitekter valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick på 076-647 16 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2023-02-05. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.
Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.
Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.