Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Redovisningsekonom Ewellix

Ansök nu
Ewellix is a global innovator and manufacturer of linear motion and actuation solutions used in assembly automation, medical applications and mobile machinery. Ewellix has 16 sales units and six factories. External net sales are approximately 250 EUR million and we employ around 1250 people. Ewellix is headquartered in Gothenburg, Sweden and is owned by the Schaeffler Group.

Är du en driven redovisningsekonom som vill utvecklas med ett bolag där det är högt i tak och mycket som händer? Vill du dessutom vara en del av ett härligt framåtlutat team? Då är det kanske dig vi söker till vår kund Ewellix i Gamlestaden, Göteborg!

Om rollen
Som redovisningsekonom tillhör du den lokala ekonomiavdelningen som består av 3 personer och rapporterar till ekonomichefen. Till sin hjälp har man ett Shared Service Center i Bulgarien, som stöttar med bla leverantörsreskontran. I din roll kommer du ha mycket kontaktytor internt med kollegor både i Sverige och utomlands. Det kommer ges möjlighet att successivt ta över arbetsuppgifter och utvecklas med större ansvar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningsekonom:
  • Hantera företagets löpande redovisning
  • Treasurybokningar
  • Avstämning av balanskonton
  • Månads- och Årsbokslut
  • Utveckla rutiner och processer tillsammans med IT

Din profil

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter i några år och känner dig trygg i rollen som redovisningsekonom. Vi ser gärna att du är civilekonom eller har annan relevant eftergymnasial utbildning. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har god systemvana och är en van Excelanvändare.

Som person är du driven, självgående och ansvarstagande och tycker om att arbeta brett. Du känner dig bekväm i att jobba i en internationell organisation och föränderlig miljö. Du är en kommunikativ lagspelare, en fena på relationer samt en person som förutom den professionella expertisen även vill vara med att bjuda på sig själv till ett väl sammansvetsad team.

På Ewellix händer det mycket och för dig som vill utvecklas och växa tillsammans med bolaget är detta rätt tjänst!

Ansökan
I denna rekrytering har Ewellix valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick på 076-647 16 07.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-06-11. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess. Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare