Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Redovisningsansvarig till trevligt bolag på Lindholmen

Ansök nu
Till vår kund som sitter i fina lokaler på Lindholmen och verkar inom IT-konsultbranschen söker vi nu en redovisningsansvarig. Detta är ett föräldravikariat där önskvärd start är snarast och fram till och med mars 2025.

Om tjänsten

Som redovisningsansvarig här kommer du ansvara för redovisningen för ett antal bolag i en mindre koncern tillsammans med ett glatt och socialt team på tre personer. Du kommer ansvara för att gruppen håller deadlines, rapportera månads- och kvartalsbokslut till moderbolaget och vara kontaktperson mot revisorer och banker.

Arbetsuppgifter
 • Löpande redovisning & bokslutsarbete
 • Månadsavstämningar
 • Rapportering inom ansvarsområden
 • Resultatanalys
 • Avstämning av moms, skatter & avgifter
 • Förberedning, analys och underhåll av skatteregister och inkomstdeklarationer
 • Utveckling av rutiner & processer inom ansvarsområden
 • Delaktig i budgetarbete
 • Framtagande av underlag till kostnadsanalyser
 • Upprättande av årsredovisningar
 • Rapportering av resultat samt bokslutshantering för utländska dotterbolag
 • Årsuppdateringar i IT-system
 • Personaladministration
 • Övriga sedvanliga ekonomirelaterade uppgifter inom rollen som redovisningsekonom
Din bakgrund

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av redovisning och är bekväm i att driva processen kring bokslut, årsredovisning och skattedeklarationer. Du tror på dig själv och har lätt för att sätta dig in i nya organisationer och arbetssätt. I denna roll ingår inget personalansvar men du behöver känna dig trygg i att leda andra, stötta med prioriteringar och kommunicera med olika mottagare i och utanför organisationen. Som person är du engagerad, lyhörd och lätt att samarbeta med.

Låter det som du? Sök då redan idag!

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emelie Löfqvist på 076-647 16 30. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare