Hoppa till innehåll

Projektcontroller


Vi söker nu en projektcontroller för start snarast möjligt. För att passa för tjänsten behöver du ha erfarenhet från en liknande tjänst i en internationell miljö. Har du dessutom arbetat i SAP tidigare är det ytterligare ett plus.

Om tjänsten
Som projektcontroller är du behjälplig de löpande projekten, bidrar vid uppstart av nya projekt och stöttar upp vid förändringar/tillägg i pågående projekt. Du genomför månatliga möten med bolagets projektledare och följer löpande upp hur man ligger till i de olika projekten. Detta kan innebära att kontrollera och se över både förfallna och kommande fakturor, resultatavräkning i projekten och administration i SAP. Som projektcontroller har du mycket kontakt med både försäljningsavdelningen, inköp och projektledare. Du följer upp projektkostnader och ser till att de hamnar på rätt kostnadsställe. Vidare är fakturering, att se över kontraktsvillkor samt uppföljning och administration av det ekonomiska utfallet en stor del av dina arbetsuppgifter.

Du kommer att få en rolig och omväxlande roll i en stor internationell organisation. Du bör trivas med att lära dig nya saker och att kastas ut på lite okänt vatten.

Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du efter sex månader som konsult hos SJR går över som anställd hos vår kund. Det är viktigt att du finns tillgänglig att påbörja uppdraget med max någon månads varsel.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har arbetat med projekt och som har god förståelse för det ekonomiska flödet i ett större bolag. Du som söker behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift samt ha goda kunskaper i Excel. Vidare är det viktigt att du har viss erfarenhet av redovisning och har en förståelse för helheten. Har du arbetat i SAP är det starkt meriterande.

Personliga egenskaper
För att passa för tjänsten bör du vara en driftig och självgående person med en gnutta ödmjukhet. Du är van vid att lösa problem när helst de uppstår och är duktig på att ta reda på hur du ska gå till väga för att hitta nya lösningar. Arbetet ställer krav på noggrannhet och konsekvenstänk. Vidare är du positiv, serviceinriktad och driven att bidra till att leverera med högsta kvalitet. Vi värdesätter delaktighet, ansvar och kommunikation.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Katarina Forslund på 070-4715925. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-12-19.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

SJR logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
18 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga
Landskrona
Ekonomi
Företagslogga