Projektcontroller hos Infranord

Projektcontroller hos Infranord

Till vår spännande verksamhet inom järnvägsentreprenad rekryterar vi nu en Projektcontroller som vill fortsätta utveckla vårt arbete tillsammans med oss samt har ett stort intresse av affärscontrolling!

Vad innebär rollen?
I den här rollen arbetar du självständigt och är samtidigt del av ett nationellt team där dialog och utbyte av kunskap är självklart. Som Projektcontroller är du ett viktigt stöd åt projektledningen, vilket omfattar arbetsuppgifter som budget- och prognosarbete, månadsbokslut och rapportering, avvikelseanalys samt förslag till förbättringsåtgärder och att i stort säkerställa efterlevnad av processer och riktlinjer. Du är ett stöd i hela affärsprocessen och har en stor kontaktyta inom en organisation präglad av respekt och hjälpsamhet. I din roll fungerar du även som bollplank till regionchef och regionledning och är stödet i de flesta frågor kopplade till ekonomi och ekonomistyrning. Avstämningar och rapportering uppåt i koncernen ingår också.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Gamlestaden, med viss möjlighet till distansarbete. Resor inom Sverige kan förekomma. Du ingår i ett team av åtta engagerade Projektcontrollers och rapporterar till chef för Affärscontrolling.

Vem är du?
I den här rollen uppmuntras:
  • analytisk förmåga genom vilja att arbeta med information och data, kritiskt granska, sammanställa och presentera samt göra detta förståeligt för andra
  • initiativtagande genom att självständigt vilja driva aktiviteter
  • anpassningsförmåga genom att anpassa sig till nya omständigheter och kunna prioritera om
  • Samarbete och kommunikativ förmåga genom att vilja lyssna in, förstå och kommunicera tydligt
Du är en person som trivs i en självständig roll med stor kontaktyta och har ett intresse av att tillsammans med andra utveckla arbetet mot enhetliga och effektiva arbetssätt.

Din praktiska erfarenhet bygger på en relevant högskoleutbildning inom ekonomi och minst 4-5 års erfarenhet inom projektcontrolling. Erfarenhet från såväl bygg- och anläggningsverksamhet som av successiv vinstavräkning ser vi som mycket meriterande. I övrigt är det av vikt att du har goda IT-kunskaper, har vana av något större affärssystem samt ligger på en god nivå i ditt Excelanvändande.

Om detta låter intressant för dig vill vi gärna höra från dig!

Din ansökan
I denna rekrytering har Infranord valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Fors på 070-471 59 24. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-01-30. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 750 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.
Mer info
Kontaktperson Karin Fors
Telefon 0704-71 59 24
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 mars 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.