Löneadministratör till arkitektbolag i centrala Göteborg

Löneadministratör till arkitektbolag i centrala Göteborg

Till vår kund inom arkitektbranschen söker vi nu en löneadministratör till ett föräldravikariat med start i april. Uppdraget är på heltid och sträcker sig till och med augusti 2024. Vår kund sitter i trevliga lokaler centralt i Göteborg.

Om rollen
I din roll som löneasdministratör är du ensamt ansvarig för och genomför den löpande administrationen av löneprocessen i sin helhet. Du ger daglig service till medarbetare och chefer i lönerelaterade frågor.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:
  • Löpande löneadministration och utbetalning av ca 145 löner
  • Överföring, bearbetning och kontroll i Agda PS samt Visma
  • Hantering av utlägg, friskvårdsbidrag, reseräkningar och företagskort
  • Externa kontakter och rapportering till myndigheter
  • Administration kring pensioner, semester och annat som är lönerelaterat
Du kommer att tillhöra ett härligt ekonomiteam som tillsammans hanterar ekonomin för koncernens sju bolag. Det är ett hjälpsamt team där samarbete och dialog finns nära till hands, här finns alltid utrymme att ställa eller svara på frågor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en trygg löneadministratör med flera års erfarenhet att självständigt hantera löneprocessens alla delar. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom lön och goda kunskaper inom Agda PS och Visma Net.

Som person ser vi att du är serviceinriktad och kommunikativ, du driver ditt eget arbete framåt och har lätt för att ta initiativ. Du ser dig själv som en social och prestigelös person med en positiv inställning och har ett förtroendeingivande sätt. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbetssätt, du har en viktig roll i bolaget och förstår vikten av professionalism och integritet.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sofia Erikson på 070-471 59 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 7e februari.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Kontaktperson Sofia Erikson
Telefon 070-471 59 07
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.