Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Interima Ekonomikonsulter till SJR:s nätverk i Göteborg

Vi på SJR arbetar hela tiden med att utöka vårt nätverk med kompetenta konsulter inom ekonomi. Är du interim konsult med eget bolag, har gedigen erfarenhet inom ekonomi och vill komma i kontakt med oss för att se om vårt nätverk kan leda till ditt nästa spännande uppdrag? Då vill vi gärna träffa dig för att etablera en kontakt.

SJR söker, till vår interimsverksamhet, ständigt erfarna ekonomer inom redovisning och controlling. Vi har just nu extra behov av bland annat controllers, redovisningsekonomer, redovisningsansvariga och ekonomiansvariga.

Som interim konsult kan du komma att snabbt fylla ut behov hos våra kunder under en tidsbegränsad period. Beroende på uppdrag kan du både arbeta strategiskt och operativt, vara en del av ett team eller ha en ledarposition, ingå i en ledningsgrupp, genomföra förändringsarbeten och stötta befintliga chefer och medarbetare. Uppdragen är olika långa och kan vara på både del- och heltid.


Vem är du?

Vi söker dig med utbildning och gedigen erfarenhet inom ekonomiområdet. Du känner dig trygg inom ditt kompetensområde och har god systemvana, inte minst i Excel. Har du dessutom erfarenhet av BI-system är detta klart positivt.

Som person är du en problemlösare med ett strukturerat arbetssätt. Du har god förmåga att hantera parallella uppgifter, är prestigelös i ditt förhållningssätt till arbetsuppgifters komplexitet och är van att på ett pedagogiskt sätt förklara för andra. Vidare är du positiv och bidrar till en god stämning.

Vi ser gärna att du drivs av att göra skillnad och av att vara ett lag tillsammans med oss på SJR och våra kunder.

Din ansökan
Du är välkommen att skicka in din förutsättningslösa ansökan via denna annons, eller maila mig Liina Fagerberg direkt på liina.fagerberg@sjr.se för och boka in ett möte. Vi återkommer till dig om vi ser att din profil kan passa vårt nätverk, samt att du inte redan träffat någon hos oss.

Jag ser fram emot ett möte, i första hand digitalt och förhoppningsvis ett framtida samarbete!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Liina Fagerberg
Telefon
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare